Neslihan4 13+4 kalçamın sağ tarafı batmaya başladı bacağıma doğru vuruyor ağrısı oturamıyorum yatamıyorum böyle olan varmı napıyosunuz
1ErkekkAnnesii Neslihan4 canım doktoruna danış mutlaka aynı sıkıntı bende vardı kalçamın sol kısmı batıyordu oturup yürüyemiyordum normal sandım çünkü başka kişilerde normal bir durumdu ama aklıma düştü doktoruma sordum kontrole gel dedi erken doğum tehdidin olabilir demişti 20. Haftamdaydım o zaman öyle de çıktı erken doğum tehdidim vardı sen gene ihmal etme belki gebelikte normal gözüken şeyler sende farklı şeyler yansıtabilir gene doktora gitmekte fayda var en azından için rahat eder
1ErkekkAnnesii Neslihan4 onu bilemem tabi normaldir belki bende normal değildi erken doğum tehdidim vardı ve bende 2 3 gün oldu üst üste gariplik sezdim gebelik ihmale gelmiyor aklıma takıldı sordum doktora ben normal demesini beklerken doktorum erken doğumdan bahsediyordu ntsye falan bağlandım siz gene doktorunuza sorun isterseniz en azından aklınızda soru kalmaz içiniz rahat eder çünkü ben garip ne görsem yada bişey olda anında soruyordum doktoruma
Neslihan4 1ErkekkAnnesii teşekkürler bilgilendirmen için doktora gidicem zaten sadece yaşayan varmı diye merak ettim ☺️
Okcuftmgl Benim de asiri derecede kalca agrim oluyor 16 haftaligim bu arada doktora sordum rahim seklim bozuk erken dogum ihtimalim var zaten ama onunla alakadi yok dedi fizik tedaviye gorun dedi bende anlam veremiyorum cok canim aciyor ayakta duramihorum
Neslihan4 Okcuftmgl vitaminsizlikten birde ağır kaldırmaktan oluyor ben gün içinde çok ev işi yapıyorum sonrada yorulup sürekli oturuyorum sanırım ondan her zaman olmuyor çünkü erken Doğum riski olsa ağrı hiç geçmez diye düşünüyorum ben gece uyudum sabah uyandım ağrımıyordu ara ara batıyor sadece çok sık olmuyor