Busraboluk Hanımlar ilk 11 haftamı sürkli kusarak geçirdim hala kusuyorum kg almadım aksine 2,5 kilo verdim iştahım yok benim gibi olan var mı??
Kbrakayan Busraboluk bende sendenim canım suyla ve elmayla yaşıyorum resmen kusmuyorum ama miğde bulantısı ve koku hasaaiyatı beni maf ediyor bende 3 kilo vermişim canım😐😐
058elf Busraboluk 15 e kadar kustum, 18. Haftadan sonra kilo almaya başladım bulantılarım ara ara oluyo bazen yine çıkarıyorum 29 haftalığız. Daha yolun başı henüz bebek büyüdükçe iştahın artmaya başlar
Ozgee91 Busraboluk merak etme gececek hepsi iştahın açılınca doymak bilmiceksin artık 😃 12 haftama kadar 5 kilo verdim 59 a düştüm.Sabah aksam kusuyordum sonrasında iştahım bir açıldı mide bulantıları tamamen geçti ve doymak bilemedim şuan 78 kiloyum 33+3 😃
Tazeannebaba55 Busraboluk canım bende öyleydim o haftalar hiç bişe yiyemezdim bulantılarım aşırıydı 3 kilo zayıfladım şuan 23 haftalığım çok şükür bulantılarım geçeli çok oldu yiyebiliyorum artık verdiğim kiloyu geri aldım canını sıkma bende çok zatıfladım
eslemozge Bende atnı durumdaydım ilk 4 ay 9 kilo geri gittim şuanda 32+4 oldum 7 kilo aldım merak etmeyin 3 4 aydan sonra geçiyor bulantılar.
Busraboluk Tazeannebaba55 Ozgee91 insallah canım ya internette şu ana kadar 3 kg almış olmalısınız diyor ben verdim o yüzden endişe ettim
Busraboluk Tazeannebaba55 55 plakanız mı Samsun’dan mısınız :) benim eşimde orduda görev yapıyor jandarma komando
Ozgee91 Busraboluk endişelenme canım geçecek zamanla insallah sende doya doya yemenin tadına varacaksın 🤭 ben toparlayamam diye çok korkmuştum ama bir anda sabah bulantılarım kesildi
Fatma_7 Ben 10. Haftama kadar 9 kilo kaybettim 16 haftama giricem hala verdiklerimi bile alamadım. Kilo kaybı ve kilo alamama normal karşılanıyor tabi aşırı olmadığı sürece 😊