Zeyna1019 Merhaba erken Doğum nedeniyle adalat crono 30 mg kullanıyorum 20 haftadan itibaren şuan 22 haftalığım.2 gündür tansiyonum düşük nedeni adalat olabilir mi ?yarın doktoru arayacagım ama belki sizde de yaşayan vardır.
Maliefem Zeyna1019 canım adalat kullanırken yemeklerini hep tuzlu yiyeceksin doktorun demedi mi bende kullandım sürekli tuzlu ayran falan içiyordum o dengeliyor
EmineGneDemir Zeyna1019 canım adalat normalde tansiyon hapı zaten tansiyon hastaları kullanıyor. Hamilelikte sancıların azalması İçin kullanılıyor bende kullandım yarın Doğum var diye dün bıraktım. Bu şikayetlerin normal doktorum bana böyle açıklama yapmıştı
Zeyna1019 Maliefem yok maalesef demedi 2 gündür baş ağrısından ölecegim ve tansiyonum 9 - 6 yukarı çıkmıyor 😞
Maliefem Zeyna1019 canım hemen kalk tuzlu ayran iç ben de aynıydım ilk içtiğimde oldu hastane de vermişlerdi hemşire ölçtü 9-6 çıktı orda hemen tuzlu aydan verdiler doktorum da tuzlu ye tansiyonun düşer dedi
Zeyna1019 Denis19 daha önce erken Doğum ile bebeğimi kaybetmiştim şimdi önlem amaçlı serkilaj yapıldı ve adalat kullanımı verdi. Daha öncekinde hiç bir belirti olmadı birden gelişti herşey servikal yetmezlik teşhisi konuldu.
Zeyna1019 Maliefem çok teşekkür ederim canım şimdi içtim inşallah işe yarar. Tansiyon düşüklüğünün bebeğe zararı var mı? Biliyormusun
Maliefem fatos2404 gebelikte düşmesi farklı hapı içince düşmesi farklı oluyor canım b ian da düşüyor afallıyorsun bi anda
Zeyna1019 Leyla- EmineGneDemir GecesMom Maliefem sağolun kızlar doktor ile konuştum oda sizinle aynı şeyler söyledi tuzlu ayran iç ayaklarını yukarı dik ve dinlen dedi. Bebeğe ve sana düşük tansiyonun zararın Yok dedi. Yüksek olursa zararı olur dedi bilginiz olsun 😊
Leyla- Canim bende bayadir kullaniyorum o hapı gunde 3 kez aliyorum. Ilk günler bunyem alisana kadar bnmde tansiyonumu cok düşürmüştü. Simdi alistim sanırım etkilemiyor pek. Doktorum bunun olabileceğini ilaci aldiktan sonra yatip dinlenmem gerektiğini söyledi. Bir de bnde tuzlu seyler yedim.
GecesMom Doğrudur canım benimde ilk kullanmaya başladığım hafta çok tansitonum düştü baygınlık geçirir gibi oldum 2 tuzlu ayran içince kendime zor geliyordım. Hamilelikte zaten tansiyon düşük seyreder üstüne bu ilacı içince bayağı düşürüyor ama 2-3 gün sonra bünye alışıyor düşük tansiyona ben 2. Kutumu bitirdim hala devam ediyorum gayet iyiyim artık. Erken doğumu engellemede güzel bir ilaç