bebekveannesi07 Kızlar 17. Haftadayım karnım yok hiç kilo almadım 63 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum o kadar yiyorum kilo almıyorum kramplarım oluyor bacağımda karnım da çok yok
ratatosk bebekveannesi07 iç karnınız geniştir muhtemelen benim de 18+6 oldum ikiz olmasına rağmen gazım mı var bebek mi var anlamazsınız o kadar çıkmadı yani 🤗
Ihlamur bebekveannesi07 Normal bir durum ben hamile kaldığım kilodan 5 kilo düştüm önce bulantılardan daha sonra 24. Haftada yemeği fazla kaçırmış gibi bir karnım vardı o kadar
Bosluk bebekveannesi07 bebek 20. Haftaya kadar gelişir, 20 haftadan sonra büyümeye başlar . Ortalama karım büyümesi 6. Ayı buluyor.
Gulsen4224 bebekveannesi07 iç karnın geniş cnm benim de 31+1 komşum ne dedi biliyor musun sen mi hamilesin ben mi dedi karnın nerde dedi benim ikinci ikisindede belli olmadı seninde iç karnın geniş 🙈
Cigdemmom ratatosk ya ben birinden duydum doğruluğu ne bilmiyorum iç karın genişliği diye birşey bilimsel anlamda yokmuş dedi ama benim de karnım yok 20 haftalığız😅 eee bu bebek nerde😅
Firdevssduru bebekveannesi07 benimde 6 ayimda basladi hic dert etme cunku bebeis gram daha 6 aydan sonra kilo aliyolar 600 grm oluyo sonra 1 kg 2 kg 3 vs 5 aya kadar olmamasi cok normal olanlarda kilodur kendi kilosu😃
NilGrl bebekveannesi07 benim karnım 23. Haftadan sonra çıkmaya başladı. Hemde ciddi kilo almama rağmen. Geçen fotoğraf attım kimse hamile olduğumu bile anlamadı 🤣 30 haftalığım halbuki 🤷🏼♀️
Annekus bebekveannesi07 Bi arkadaşım hamile kalınca dokuz kilo verdi canım sonradan aldı verdigi kilolardan da cokca son zaman karnı kocamandı ben cok kilo aldım mesela ama dogumda bile erken dogum mu diye sormustu ebe doktora
Senayyalcin bebekveannesi07 17.hafta da zaten bebek almıyor ki senin karnın çıksın 25.haftalara kadar çok almaman daha faydalı karnın olunca bebek daha sağlıklı olmuyor endişe etme 🙂
mucizemm_3 bebekveannesi07 karın 20 haftadan sonra daha çok çıkıyor. İştahta ondan sonra açılıyor benim birden çıktı
ZEhrA_94 bebekveannesi07 sen kilo alamıyorsan eğer bebeğin güzel besleniyordur canım ileride o kilolar merhaba bebeğine yansımışekilde gelicek inşallah
Ezolym Ben 35 haftalığım gecen biri gördü ne zaman doğurdun dedi bana ne doğurması keşke doğursam al bak burda daha içerde dememm😅
kucuktosbik27 bebekveannesi07 benimde 24 te karnım çıktı föbeğim vardı ama hamile gibi değildi 24 te bi anda şişti şimdi 26+1 baya hamile karnı var hele bebiş yukarı çıkınca nefes alırken zorlanıyorum😅kıramplar için doktorun magnezyum vermedimi canım
bebiskosmom bebekveannesi07 benim de hafif göbeğim çıkmış gibi duruyo dışardan anlasilmiyo kilom da iyi ama bilmiyom
Emirinannesi34 bebekveannesi07 bende 17.haftamdayım önceden hafif göbeğim olmasına rağmen karnım hala belirgin bi şekilde çıkmadı. Daha erken çıkması için biz değil bebek kilo alsın göbüşler çıksın inşallah
Krizantem_ bebekveannesi07 Ben 24. Haftamdayım ve önden bakarsanız hamile olduğumu anlamanız mümkün değil yandan da hafif bir çıkıntı var yine bilmeyen bilmez. 😄
Lokumcuk bebekveannesi07 bu haftalarda bunu bende diyordum simdi 29 oldum şişkooo diyo eşimm 😂😂 bebiş kendini belli edecek merak etmee
idiloska bebekveannesi07 her gebelik farklı, spor yaptıysanız kas dokunuz daha fazladır, bazı kadınların göbeği daha geç çıkıyor ve daha küçük oluyor.
Eski9 bebekveannesi07 keşke yiyip de almasam ya maşallah ışık hızıyla kg alıyorum 🙄 çıkar cnm merak etme 20 den sonra daha net başlar
badehandeyldz bebekveannesi07 4,5 aylık hamileydim 7 aylık hamile bir kadın benimkinden büyük karnın var dedi halbuki 65 kilo filandım bence şişko muamelesi görmek daha can sıkıcı hemde çatlak çok oluyor 😒😆