Seymatatogluozkin Bebeğin kilo alması için neler yapmalıyız mesela dırençli olması için neler yemelıyız 17+5ım şuan :)
Ozge5500 Seymatatogluozkin sut yoğurt bebegin gelisimi.icin en onemlisi valla bn ne bulursam yiyorum suan 22+4 um yarim kilo geliyor 🙈
Busranur_06 Seymatatogluozkin 20+2 bizde muz süt yoğurt kuruyemişler pekmez ıspanak her sabah 1 yumurtamızı da yeriz mutlak 😇
ymc0355 Seymatatogluozkin yumurta çok önemlii ben günde 2 adet muz yerim yoğurt çok yerim ve tahin pekmezi kahvaltıda hiç eksik etmem yeşil mercimek de haftada bir yaparım 😇
Seymatatogluozkin Busranur_06 beyın gelışımı ıçınde çok önemlı dıye duymuştum yumurta yıyemıyorum haslanmış kokuyor 😳
Busranur_06 Seymatatogluozkin banada kokuyo ama bebişim için yiyorum hatta yumurtanın beyazını hiç yemezdm normalde smdi yiyorm vitaminini alsın die😇cinsiyetiniz belli mi
ymc0355 Seymatatogluozkin canım haşlanmış yumurtaya zeytinyağı tuz karabiber pul biber kekik dök ye bana da kokuyordu bu şekilde her gün 2 taneye yakın yiyorum
idiloska Muz, kaşar peyniri, yumurta, avakado, protein, baklagil et balık tavuk, fındık, ceviz bunlar bildiklerim. Ben her gün muz yiyordum bir haftadır yemiyorum akşam bi tane yiyeceğim kesin.