bernaame Alyamm_ benimde ikinci 😅oglumda direk erkek demişti hiç değişmemişti ama bakalım rabbim sağlık versin önce🙏🏻
csmgh Azipe Sağlıkla gelsinler inşallah canım benim. 😍 Kızdır bence. Genelde kordonu pipi sanıyor doktorlar erken haftalarda. ☺️
kirmiziprens busbusssss https://hizliresim.com/kWrWCR bu şekildeydi canim 16 dakinde tam ultrason goruntumuz yok zaten
Haner Alyamm_ bende insan çok heyecanlanıyor ama kendimi frenliyorum inşalalh böyle devam eder doktoruma güveniyorum gördüm dedi kesin dedi bakalım bende detaylıyı bekliyorum 19. Hafta 🥰
Alyamm_ Haner Ben detaylıya da girmiycem birazda oyuzden tereddütteyim bide doktor bacak arasının net ultrason resminide verdi ama yinede değişen olmuş 🤭
csmgh Azipe Benim de ilk çocuğum olacak inşallah,benim de gönlümden geçen hep kızdı. 🥰 Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah canım. 🙏🏻☺️
esinaltintaas aeminegmss 12+4 de %70 kız dedi 17+5de erkek detaylıya gir birde ikinci göz görsün dedi 🤷 detaylıyi bekliyorum şimdi
Gzmal aeminegmss benim 3. Gebeliğim 2. De oğlumda 8 aya kadar kız denildi sonradan özele gittik erkekmiş şuan kız diyorlar 34. Haftam her gittiğimde cinsiyet soruyorum ki yanılma olmasın 😂😂😂
aeminegmss Gzmal ne zaman doğum yaptın cnm yanılma olan gebeliginde doktor kız dediğin de bacak arasını sende gördün mü
Sermec27 irorkay evet 10 haftada gülşenciğim erkek demişti bu fotoya 13 haftalık olana kız demişti 🥰 bir tek Gülşen Bacıma atmıştım fotoyu
Gzmal aeminegmss 2015 de doğum yaptım 8 aya kadar kız denildi bacak arasına da bakıldı hatta erkek omurilik ve kemik yapısından anlaşılıyormuş erkenden ama bizde anlamadılar bu kez yanılmazlar umarım kızdır 🙈🤲🤲