Firdevssduru Kizlar siz kaçıncı haftadasınız sikayetleriniz varmi acaba rabbim hepimizin evladını saglikla kucagımıza almayi nasip etsin oncelikle 🥰
Cnarrrr645 Firdevssduru 34+6 benim biraz iş yaptığım zaman ya da yürüdüğüm zaman belime ağrı giriyor ya da karnım kasılıyor ikinci gebeliğim 😊 bide mide yanması yaşıyorum çok fazla
Akgl06 Firdevssduru 36 hafta bel ve sırt ağrısı çok fazla oluyor ara ara vajinaya baskı olup sancım oluyor mide yanması var gaviscon şurup alınca iyi oluyor.artık yaklaşıyoruz sancılar ister istemez olacak gibi sanki ve ah şu lavabo sıkıntısı korkudan dışarıya çıkamıyorum
Ebruu32 Firdevssduru bende 36 doldurdum bugün çok fazla sertleşme var karnimda bir gün kasik ağrım oluyor bir gün bel… artık uzanmakta zorlanıyorum resmen oturarak uyuyacağım yakında
Firdevssduru Cnarrrr645 benim ilk gebeligim heyecanda var bende nasil olcak nasil biticek bu mide yanmasi saten mahfediyo bni ama olsun diyorum bunlar tatli acilar diye avutuyorum kendimi 😋
T-aksoy Cnarrrr645 kaçıncı haftalarda başladı sizin mide yanması ? Bende 26+6 hiç yaşamadım inşallah olmaz diye dua ediyorum
Cnarrrr645 Akgl06 vajinaya baskı bende de oluyor dediğiniz gibi ağrı da oluyor ilk doğumum normaldi her an doğuracağım diye ödüm kopuyor 😂
Firdevssduru Akgl06 uzun yola gidemiyorum sirf su tuvalet yuzunden bugunde sehir disina cikamiz gerek esimle dusunuyorum acaba su icmesemmi icsem bi dert icmesem bi dert 😀
Burcudlkts 34 haftaligiz ve acayip mide yanmasi yasiyorum su icsem yaniyor resmen midem bide belim agriyor cati agrisi var birazda 😐bebislerimiz hayirlisiyla saglikla dogsun lar isallah 🤲🥰
Akgl06 Firdevssduru bende geçen hafta 12 saatlik yolculuk yaptım su en fazla 3 yudum içtim korkudan tuvalet sıkıntısı yüzünden şükür beklediğim gibi olmadı😂