Zeyno2861 Nasilsiniz arkadaslar, ben son 5 gündür kuyruk sokumu ağrısı cekiyorum ikinci sezeryanim olacak , ilki 1sene önceydi. Sizler de bu şekilde ağrı çekiyor musunuz? Ne sırtüstü yatabiliyorum ne oturabiliyorum.Sizce ne ise yarar ?
Mom084 Zeyno2861 sola yatmaktan, kemiğim yanıyor ağrıyor Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin
Zeyno2861 Belmazeki01 yarın idrar tahlili vereceğim doğru diyor olabilirsiniz teşekkür ederim idrarda da az önce hafif kan lekesi vardi sanirim enfeksiyondan olabilir diye düşünmeye basladim bende
ozgeacar Merhaba bende 25 haftalık hamileyim.iyi gibi sadece burun tıkanıklığı yaşıyorum 4.aydan beridir.gercektn çok rahatsız edici geceleri uyutmuyor :( birde onun dışında kilo problemi şu son haftalarda özellikle çok hızlı ilerliyor kilo alimim 🙄
Zeyno2861 ozgeacar ah şu burun tıkanıklığı 🙁 nefes nefese kalıyorum bende bazen nefesim yetmiyor bende hızlı kilo alıyorum şu hamilelik platesini yapmak lazım iste 🙄 fazla kilo alımının önüne geçip vücudu rahatlatmak icin
aksoyrumeysa Merhaba ben 22. Haftadayım bugün kuyruk sokumundaki kemiğim çok ağrıdı bende anlamadım niye oldu. Yürürken otururken hep bi ağrılıydı sebebini bilen olursa lütfen yazsın
Mom084 aksoyrumeysa Kuyruk sokumu agrısı bende de oluyor özellikle uzun süre ayakta durur ve yürürsen Magnezyum verdi Dr
Mom084 Zeyno2861 Kuyruk sokumu agrısı bende de oluyor özellikle uzun süre ayakta durur ve yürürsen Magnezyum verdi Dr
ozgeacar Zeyno2861 Bende 8 kilo aldım canım.bugun kontrolümüz vardı şeker yuklemesi yapıldı.doktora ben biraz hızlı kilo alıyorum dedim oda hayır gayet normal alıyorsun bundan sonraki aylarda çok hızlı alacaksın dedi,biz biraz evham yapıyoruz sanirim