Alpisss Kızlar dünden beri kemiklerim ağrıyor geniz akıntısı boğazımda gıcık var eşimde biraz kemik ağrısı test verdi sonucunu bekliyoruz belirtileriniz nelerdi geçirenler
OzgeAlya Alpisss boğaz ağrısı kesinlikle vardı burun akıntısı koku kaybı 3. 4. Gün hissetmeye başladık eşimle ve diger belirtilerin hepsi.. şimdiden geçmiş olsun 🌸
GoldenRose21 Alpisss halsizlik bel ve omuz ağrısı oldu bende. Doğumdan birkaç gün sonra yakalandım. Sezeryana bağladım hiç ihtimal vermedim bir hafta öyle covidli dolanmışım haberim yok.
OzgeAlya alemine koku ve tat kaybı korona sürecinden çok daha sonra geçmişti bende eşimde hemen geçmişti
Gmzmhddn Bacaklarda sıZı terleme ve benm gözlerim cok kötü agrıyordu sağa sola bakarken bile agrıyordu halsizlik cok fazlaydı aöa ben hamileliğimin başından beri halsiz olduğum için Covid e yormamıştım gecti şükür birde bogaz agrısı burun akıntısı vardı
eslemmesilaa Alpisss eşimde kas ağrıları oldu bgnde tat koyu kaynı olunca test verdi aksama cıkcakmıs sonuc kas ağrısı bas ağrısı bndede var korkuyorum acıkcası