Kızlar buradan çokşey öğrendim bebeğim 4 aylık olsa da şükürler olsun buraya gelip tavsiyelerimi paylaşmak istedim. Alıp kullanıp öemnun olduğum her şeyi yazdım. Aklınıza ne gelirse bilirsem sorabilirsiniz..
Memnun kaldığım ürünler ve fiyatları
Pierre cardin yehoo cabin bebek arabası 1400
Anne yanı park beşik(markasından memnun değilim prego) 900
Dönence beşiğin vardı işe yarıyor
Müslin büyük küçük örtüler
instag sayfasından boyut boyut alınabilir
(Kurumala iç battanniye sarma yüze örtme pusete örtme kundak vs için)
Yataş sünger yatak ince aldım beşiğin üst kademesi için 170
Mcd bag içinde alt değiştirme örtüsü olan bebek anne çantası 160tl şimdi 200 geçmiş
Emzirme atletleri sütyen aldım ama kullanışlı bulmadım bence gerekli de değil
Puset marka harttlamyorm arabada duruyor yolculuk için kullandık bi süre sonra buna sığmayacak diye çok kaliteli almadm
Battaniye penye battaniyeler çok alınmamalı 1 2 3 çünkü küçük bebek büyüyor sığmıyor kalın 2 battaniye büyük olablr
Emzik biberon kullanmadım
E bebekten aldıklarım
Tırnak makası minik(bence biraz törpü de lazımmış yüzünü çiziyor ihtiyaç hissettm törpülü set de alınabilir)
Saç fırçası konak oldu bebek işe yaradı
Baby me pamuk 6lı 39 tl
Baby me hazır alt açma örtüsü 13tl
Uni baby oyna öğren ıslak mendil
Molfix pure soft yeni doğan bebek bezi
Lansinoh krem göğüs ucu
Mycey slikon göğüs kapağı(göğsüm yara olmuştu)(yara olmadan doğum öncesi yumuşatman tavsiye ediliyor bebek emerken yata acı çok zor)
Dapent bedenime göre aldım 1 paket (suyum geldi üsütüne lohusa kanı için gerekli emici külot)
göğüspedi süt sızarsa diye 1 paket deneme içn alınablr lansinoh kaliteli
Emzirme yastığı almadım ama bence kullanışlı
Sevi bebe reflü yatağı kiraz çekirdeği olayı pek kullanmadım bu yatağın iÇindeki süngeri 3 4 ay sonra oynatıyor ama ev usulü çözm bulduk ben bebeği bunda salladım kenar korkuluk iyi oldu
Bimden de ağız mendili bol bebek küvet seti ve biberon almıştım uygundu
Süt pompası poşeti vs lazım olursa alınmalı
İyi bir doğum kolayhayırlı için çok dua edilmeli
Bol ayetel kürsi namaz sonrası dua