Bitter93 Yaklaşık bir saattir ara ara sancı vuruyor gibi sık sık oluyor ama bebeğim içerde aşırı ve sert bi şekilde hareketli o hareket ettikçe sancı gibi hem karnımın yan tarafına vuruyor hemde aşağı doğru bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyor öyle bir baskı ki idrar kaçıracak gibi oluyorum ama bebeğim hareket etmediği zaman bi ağrı sancı vs yok bu sancı mıdır yoksa artık iyice büyüyen bebeğimin hareketleri canımı mı acıtıyor anlamadım bebeğim haftasına göre iri biraz
Ysd00 Bitter93 aynısı şu an ben de de var. Çok hareketli ve sanki karnımdan çıkacakmış gibi hareketleri çok belirgin, sert ☺️ Arada belime, kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyor:) ben de 39+4 haftalığım ☺️
umutbaby Bitter93 bebek iri olduğu zaman oluyo öyle benimde öyle bazen çıkıvericek zannediyorum ama çıkmıyo 😄 hareket ettikçe içerde canımızı yakıyo bebişler sağolsunlar ☺️
Egeligif Bitter93 bana doktor doğum sancısıni tüm karnında hissedersin tek tarafta olmaz dedi canım . Yalancı olabilir onlar . Bende de var bazen dirsek falan atıyor. 37+5 im . Ama sen için rahat etsin diye bir doktoruna sor istersen 😘
Bitter93 Ysd00 hiç sancı yaşamadığım için bilmiyorm ama o kadar sert hareketliki pat diye çıkacak gibi anlamadım sizin daha da yakınmış zamanınınz
Ysd00 Bitter93 ben de hiç sancı yaşamadım 😳 kasılma nasıl olur, sancı nasıl olur hiç bilmiyorum olursa anlamam gibi geliyor bana 😳 bebek daha kanalda değildi 🤦🏼♀️
Bnselz Eğer bu sertlesme bebeğin sağ tarafta yada sol tarafta toplanmasıyla oluyorsa ,kasılmaların baslamıs demektir. Dakika tutmanı tavsiye ederim. 1 saat içinde kaç dk da bebek bir tarafta toplanıyor not almalısın. Bildiğin karnının şekli değişir. Ağrıda giriyorsa dk kesinlikle tutmalısın
Bitter93 Bnselz hep sağ tarafımda kasılıyor zaten bugün kontrolüm vardı o kadar sakindi ki nst de hiç sancı çıkmadı ama şuan çıkarın beni der gibi tekmeliyor bu da canımı acıtıyor
Ozgulos Bnselz 35+5 haftalık hamileyim, o dedikleriniz güb içerisinde bende çok fazla oluyor, sertleşip göbek deliğimin sağ tarafında dışa doğru taşkınlık yaparak karnımın şeklini değiştiriyor, bunlar kasılmalar mı oluyor
Bnselz Bitter93 yapmam gereken. Bir tarafta toplandığında not alman eğer bu 10 dk bir olup ağrıda eslik ederse açılma olabilir. Eğer düzensiz olursa örn 10 dk bir kasılmayla ağrı gelip 30. Dk da telrar gelirse düzensiz olıyor. Dinlen gecmezse .seni cok rahatsız etmeye baslarsa önemlem amaclı doktoruna yaz olmadı. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle🙏🏻
Cns_33 Ozgulos benm bildigim tum karin sertleşirse ve bebek hareket etmezse kasilma oluyor bebek hareketi de insanin canini yakabilir
Bnselz Ozgulos bebeğin doğuma hazırlanması oluyormus zaten düzensiz oluyor onlar.Benim ilk kızım da 34 de baslamıstı kasılmalarım 40+1 de normal doğum yaptım
Ozgulos Bnselz aynen benimkilerde çok düzensiz, 33. Haftalarda başlamıştı, haftaya salı günü 36+3 olacağız çatı muayenesi var, doktor az çok doğum şekli hakkında bir fikir sahibi olabiliriz dedi, çok endişeliyim, rabbim hayırlısını versin inş hepimize
Bnselz Kızlar emin olun herkesin doğum hikayesi zamanı farklı oluyor .herseyin pozitifini düşünmek en güzeli.bebişler gelceğini hissettiriyolar zaten 👍🏻Hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavusalım🙏🏻😊
threestar Bitter93 takip edin 10 dakika içinde 3 kez oluyorsa doktorunuzu arayın bence, bana doktorum sancın sıklaşırsa kanama ve ya su gelirse gel demişti ben de 38′deyim sancılarım var ama düzensiz
Bugcuu @Bitter93 ben şuan 27. Haftadayım. Geçen 25/26 haftalarda sizin tarif ettiğiniz gibi böyle nasıl anlatsam, rahim içine bebiş öyle bir baskı yapıyordu ki her hareketi bıçak saplanır gibi. Böyle sanki elini falan şiddetle bi uzatsa bacak aramdan çıkacak gibi oluyordu. Küçük tuvaletimi kaçıracak gibi bacaklarımı kapatıp sıkıyordum hatta kendimi. Pazartesi günü muayenemde doktoruma anlattım, bu önemli tekrar ederse mutlaka irtibata geçelim demişti. Belki sizin bebekte gelmek için hazırlanıyordur 🙄 uzun oldu biraz ama kusura bakmayın artık 😄
Bitter93 Bugcuu ayy valla 38olmak üzereyim her an bekle dedi zaten doktorum ama şuan geçti birşeyim yok