fethiyeli48-48 Demirim 7 e düştüğü için gebelikten önce doktorum vermişti ama suan gebeyim FERRO Sanol DUODENOL 100 mg içebilir miyim bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
esraizmirli fethiyeli48-48 gyno ferro sanol kullanman lazım hamile oldugun için canım sağlık ocagından yazdırabilirsin ☺️
ratatosk fethiyeli48-48 Dr un bana verdiği demir ilacı o şu an kullanıyorum ama 10. Haftamda başlattı. Dr unuza danışmadan siz yine de başlamayın bence
Pnrdgn fethiyeli48-48 ben eczane çalışanıyım canım kullanabilirsin gebelere yazılıyor. Herhangi bir sıkıntısı olmaz..
ummuhan-27 fethiyeli48-48 ben 28. Haftamdayim Haftadan beri sabah aksam olmak uzere bunu kullaniyorum.doktor verdi.
esraizmirli fethiyeli48-48 onu kullanma hani bir etkisi var mı bilemem yanlış yönlendirmek istemem ama sen yinede kullanma hamilelere gyno ferro senol veriyor doktorlar çünkü
ratatosk Pnrdgn ferro sanol ve ferro sanol duodenal arasında fark var mı bilginiz var mı bu konuda üstte bir arkadaş ferro sanol kullanmanız gerek diye yazmış da merak ettim
ratatosk halitefe tamam sağolsın kafam karıştı Bi an 🤗 kliniğe gidiyorum ben Dr un yazdığı reçeteyi devlet karşılamıyor onu alıp da aile hekimine yazdırıyorum da reçeteleri de bulamadım yanlış bişi olur diye kurt düştü içime
Ozlem_Taha fethiyeli48-48 bende hamilelikte kullandım cnm dikkat et baya kabızlık yapıyor dr yazmıştı
halitefe ratatosk rahat ol canım hiç fark yok benimde Ferro sanol duodenal kullanıyordum bitince sağlık ocağı doktoru gyno Ferro sanol yazmış tedirgin oldum sordum hiç.farketmez birbirinin muadili demişlerdi