hazeloguz Akgumus19 bizim daha çok çok erken olmasına rağmen 2 hafta geriden geliyor, toparlar inşallah bebeğiniz sağlıkla 🤗
IremFidan Akgumus19 düzelir korkma sen bi de stresinle bebeğini etkileme. Bol bol dinlen, mümkün olabildiğince gün içerisinde sol tarafına doğru yat. Ceviz, kaşar, muz, pekmez mutlaka bolca tüket. Bi gitmişsin herşey yoluna girivermis bile 😊
Tugbam Akgumus19 merhaba bazen yumurtlama geç olan kişilerde döllenmede geç olduğu için geri gibi oluyor bazen de erken yumurtlama olan kişilerde önde gidiyor ya böyle bir durum olmuş olabilir yada beslenmeden kaynaklı. Yemenize içmenize dikkat edin Rabbim hayırla kucanıza almayı nasip etsin.
Hilaldmrl Kaç haftalik canim benimde 2 hafta geriden geliyordu 5. 6.ayinda düzeldi seninkide düzelir takma kafana bol bol muz ve kaşar ye
Hilaldmrl Benimkide 28 üzülme bebişinide üzme bol bol süt ceviz muz kaşar pekmez iç Allahin izniyle toplar kendini 🙏
Hilaldmrl Akgumus19 Düzeldi canim Omega 3 lü vitamin hapi verdi Regenesis max 45 tl fiyati bide bol bol yumurta pekmez muz tukettim seninkide duzelir
Sevil Akgumus19 bana vitamin verdi omega3 falan dışardan alınıyormuş 45 lira verdim bu çok iyi falan deri doktor 20 gün sonra gitçem takip ediyo bakalım kilo alırsa sıkıntı yok deri doktor
Akgumus19 IremFidan inşallah canım çok sağol tüketiyorum onları Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşllh 🙏🏻
Akgumus19 Tugbam ya inşallah öyledir sağlığı iyi olsunda kiloya çok takılmıyorum aslında sezeryanla alırlarsa küvöze koyarlar diye endişeliyim
Akgumus19 Hilaldmrl ya çok teşekkür ederim pazartesi gittiğimde bi söyleyim bakalım yazar belki banada
Defnegeninannesi Akgumus19 üzülme lütfen geç yumurtlamış olabilirsin...hergün en az 3bardak süt iç ve muz ye..Allahın izniyle gelişimi ilerler bol bol dua et ama unutmaki reglin düzensizse geç yumurtlamışsındır👍🏻Son adet tarihine göre geriden geliyor görünebilir