Ceylanya 34+5 hamileyim dünden beri kasık agrım vardı acile gittim nts sancılarım çıktı ebe çatı muaynesi yapmak istediğini söyledi çok korkuyordum ama yaptırdım yumuşama var dedi Yani dogumamı az kalmış kızlar
Tgbcyln Ceylanya evet galiba benim 36 da yaptılar ve 37 de açılmam olduğunu ve yumuşama olmadığını daha zamanı olduğunu söyledi. Ama tabi bu hemen doğumun başlıycak anlamına gelmez inşallah 2-3 hafta daha kalır bebişin
Ayssmom Ceylanya geçmiş olsun hayırlı zamanda gelir inşallah da bir şey soracağım kasılmaların var mı bende 35+3 haftalığımda çok kasılmam olmaya başladı yumuşama felan olduğunu nasıl anladılar korkuyorum fırtlatıcam diye 😁😁
Ceylanya Tgbcyln inşallah kalır çok korkuyorm normal dogumdan hatta bu gün o çatı muaynesini hangi cesaretle yaptırdım bilmiyorum
Tgbcyln Ceylanya korkma herşeyi akışına bırak kader sonuçta normalde sezeryanda fark etmez. İnşallah bebeğinde sende sağlıkla kurtulursunuz kendine boş bol moral ver herkes yapıyor bu doğumu sonuçta 🥰🥰
Ceylanya Ayssmom kasılmam felan yok sadece karnımın alt kısmında sancı girdi sonra kasıklarıma doğru yayıldı çatı muaynesi yaptılar öyle anladılar