Bugün itibariyle 33 haftalık oldu bal oğlum 🥰 32. Haftada 1650 gr ölçüldü ağırlığımız. doppler kan akımı ve plesantayla ilgili bir problemimiz yok ancak kilomuz sınırda takip edeceğiz dedi doktorumuz. Fakat sorunum şu ki ortalama 4 gündür bebeğim sürekli midemi tekmeliyor (çok mutlu okuyorum orası ayrı 🥰), midemde sürekli bir baskı hissi ve rahat nefes alamamaya bağlı açlık hissedemiyorum yani kahvaltıyı zorla yapıyorum ve acıkmıyorum kendimi zorlamasam yemek yemem bütün gün. az da yemek yesem hemen rahatsız oluyorum sanki tencere tencere yemişim hissiyle nefes darlığı yaşıyorum. Biliyorum bebeğim büyüdüğü için baskı yapıyor nefes darlığı olması da normal bu haftadan sonra. Sorum şu yemek yiyebilmek için ne yapabilirim kan sekerim sürekli düşüyor ara öğün de yapamıyorum. Hergun kahvaltida yumurta tahin pekmez tüketmeye özen gosteriyorum. Gun icinde 1 tane muz yemeye calisiyorum. Günlük en az 3lt suyumu içiyorum(her iki bobregimde de genişleme mevcut gebeliğe bağlı o yüzden 4 lt içmeye calisiyorum). Gün içinde başka yemek yiyemiyorum akşam da uzun süre ac kalmamak için yarim kase çorba ne yemek varsa 1 2 yemek kaşığı da yemek yemeye calisiyorum. Ne yapabilirim bu şişkinlik ve nefes darligi hissi icin?