Almilasya Acayip derecede midem yanıyor böyle tam midem de değil midem gibi yemek boruma doğru falan hafifletmek için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı acaba 😔😔😔
Aysenur61 Almilasya gogus arasından boğaza dogru bir yanma delirtıyor insanı maden suyu iyi gelıyor iç canımm benmkını hemen kesti.. hatta ilac almıştım sağlık ocagından mıde yanması ıcın kullanmama gerek kalmadı maden suyu sayesınde
Senemunlu Almilasya kac ayliksiniz lansor iyi gelmisti bana. Midemdegilde artk ben yaniyorum diyordum lansor kurtardi beni ama tabi onunda donemleri var genellkle 2. Yada 3. Trimesterda oneriliyor diye biliorm doktorunuza danışabilirsiniz
Almilasya Aysenur61 sanki boğazımda bişey var böyle afedersiniz geğirsem çıkacak gibi ama hafif geğirdiğimde de yanıyor 😔
Aysenur61 Almilasya öyle beklemeyle gecmıyor canım ozellıkle geceleri daha kötü yanıyor … doktorlar genelde gavıscon verıyor sağlık ocagı yazmıstı bana aldım ama kullanmadım maden suyu ıctıgımde kesıyordu sen genede bir dene
Senemunlu Almilasya ben suanda 18 im lansor verdi doktorum. Diger hamileligimda dehset olmustu cok iyi gelmisti. Bundada kullanicam cok artarsa
Uras006 Rennie ve maden suyu😊 Ayrıca bende yağlı ve acı yiyince cok oluyor onlarda dikkat edin derim🤗