babyceylan hafta da bebek gelişimleri nasıldı arkadaşlar. Kaç kg boy olmuştu bebisler. Sizler kaç kilo aldınız?
Tanriverdieesra babyceylan bende 34 +1 bendede siddetli agrilar oluyo belimde felan ama ara ara oluyo bilmiyorum normalmi değilmi
Busra1905 babyceylan bende 34 haftalik gebeyim en son gittimde 31 haftada gittim 1.900 di kilosu 4.5 kilo aldim suanlik
ymc0355 babyceylan 34+4 1 hafta önden gidiyoruz başından beri 35+5 gösteriyor ultrasonda 2750 gram 45 cm ben de 13 kilo almışım 🙄
Gizemaltnr Aminerva1 masllah kilosu çok iyi haftada kac gram alıyor bebiş birde 33.haftadaki kilosu nr kadardı acaba
babyceylan Tanriverdieesra normal artık ağırlaamıyoruz göbek büyüyor baskı on tarafa oldu mu bel zorlanıyor. Benimde ağrılarım kasılmalarım başladı hep ama normaller.
Aminerva1 babyceylan ceviz yiyorum her sabah ve hergun haşlanmış yumurta salatalik peynir roka tere arada süt ara öğünlerde yogurt asamlari corba ve salata meyva kuruyemis yiyorum
Busra1905 babyceylan onu gercekten bende bilmiyorum cok mide bulantisida yasamadim kolay bi hamilelikte gecirdim ama almadim nasil basardim onu bende bilmiyorum😂😂
karabc 33 haftalığım 2150 benim kız 7 kilo aldım ben çocuk kilo alsın diye sabah tahin pekmez ve süt içiyorum 1 haftada 450 gr aldı bebek doktorum önerdi iyi geldi.