BaharMelek Ebrumihrimah Şuan benimde öyle su içiyorum çokça midem bu sefer su doldu 🤦 Gülsem mi ağlasam mı bilemedim 😂
Enk3333 Dilek-Can Canım havuç 😂 ibrahim saraçoğlu sağolsun bir elimde gaviscon diğerinde havuç tüm gecelerim böyle geçiyor
BaharMelek Enk3333 yaa kurban olurum, valla önceden burda okuyordum üzülüyordum şimdi başıma geldi gerçekten çok zormuş Rabbim yardımcımız olsun inşallah 😔
Enk3333 Enk3333 evet birde bende reflü vardı tam hamile kalmadan önce tedavi olacaktım siz düşünün çok geçmiş olsun 😄
BaharMelek Cutepregnant Kahve içmeyi bıraktım, sabahları birde akşamları çay içiyorum oda taş çatlasın 4-5 bardak. İlk defa böyle oldu 😔
Aleynabardak Soguk sut iyi geliyor . Doktora soylersen gavisgon surup verir hemen geciriyor o ilk gebeligimde cok cekmistim kutu kutu gavisgon bitirdim
BaharMelek Aleynabardak Bekarlık döneminde kullandım ama hamilelikte hiç kullanmadim gittiğimde soracağım bakalım 😔
Kimbilir38 BaharMelek canim bende senin gibiydim doktorum RANEKS 20 mg yazdi 2 gun oldu iceli cok rahatladim bi kere iciyorum 3 4 gun icmiykrum cunki cok rahatladiyo ilk hamileligimdede onu kullanmistim gercekten iyi geliyo kutu kutu rennie ictim 10 dk sona yine aynisi oluyordu bunu deneyin doktorunuza danisip
BaharMelek Kimbilir38 Valla benimde ilk oldu kuzum ama baya zormuş 🤦 Gittiğim zaman danışıcam doktoruma 😔
BaharMelek Dyguklc ay hiç yatamıyorum öyle inanır mısın kuzum, kaç kere denedim ama yok yatamıyorum, zaten sağa sola ne tarafa yatıcam diye sıkıntısı ayrı bide dik yatma bambaşka sorun ama şuan öyle yatıyorum. Oda yatıyor muyum oturuyor muyum belli değil 😂😂
Dyguklc BaharMelek bilmezmiyim bi ara agliyodumda artik alistim oyle yatmaya mecbur napiyim 😀 dedigim surubu doktorunuza bi sorun isterseniz o yine bi nebze kesiyo beyaz leblebyide deneyin
BaharMelek Enk3333 Gerçekten o kadar faydası var mı ilk defa duyuyorum burda 🙈Şimdi hemen denicem. Çok Teşekkür Ederim güzelim 🌼💜
Enk3333 BaharMelek Saraçoğlu sağolsun ne süt ne su ne soda artık onlardan bile ümidimi kesmişken görmüştüm onda 😄 teşekkürler
BaharMelek isimsizbiranne Şu havucu deniyim kuzum olmazsa onu denicem. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌼💜🤲🏻
BaharMelek Enk3333 Sizede çok geçmiş olsun kuzum Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Gündüz bı şekilde geçiyor da gece çok zor ya 🤦
Merveee6 BaharMelek tüh valla dün ben yatamadım dediğin gibi kaynar su içtim sanki gittim süt doldurdum kendime öyle 2 bardak içtim ki ancak rahatladım yoğurt varsa belki oda iyi gelir
BaharMelek Merveee6 Aksi gibi ikisi de yok şuan 😔 dışarısı kar kıyamet hiç çıkma şansımız yok. Dua etmekten başka çarem yok herhalde şimdilik 😔🤦
BaharMelek Enk3333 Valla faydası olduysa ne mutlu kuzum sana, kimden duyduysan duydun hiç sorun etme iyi geldiyse koyver gitsin 🌼💜