Burciiiin 7+8 im daha doktorumu seçemedim ilk gebelik olduğu için hiçbir bilgim yok beslenmemden tüm endişelerime kadar hep ilgili olabilecek bir doktor arıyorum
Oykuaygun Burciiiin Ege şehirde dilay hanım var her sorunu detaylı cevaplar. Sadece fiyat olarak fazla birazcık o kadar Muayene 150 normal doğum 4500
Pinaryuce35 Burciiiin kesinlikle Karataş ece hanımm müthiş bir doktor ve inanılmaz ilgili… Yönlendirdiğim herkes çok memnun…
Su1985 Burciiiin doktorumuza resmen hayran ötesi hayranız çorbaya attığımız tuza kadar ilgileniyor 7/24 ulaşablyruz vee en önemlisi işini en iyi şekilde yapıyor olması tabiki MedikalPark Volkan Emirdar🙏🏻🌸🥰
isimsizbiranne maddi durumun iyi ise mine genc hanimi oneririm cok tatli bi doktor kendi klinigi var bayraklida 250₺ muayene dogum bilgim yok
Bdp Burciiiin başından beri ilgisini bi an olsun kesmedi op. Dr Sadık sözdinler her aradığımda ulaştm her soruma sıkılmadan uzun uzun cevap verdi kesinlikle gitmelisin
sudamlasi Ne taraftasiniz bilmiyorum ama torbalı da Dr Rimah askar var o çok iyi birde ege üniversitesi Doç Dr Ali Akdemir çok iyi.
YagmurEmrah35 Burciiiin Burciiiin benimde doktorum alsancakta BARIŞ BÜKE kesinlikle tavsiye ederim gözleri gülen adam 🥰
Su1985 Mom084 muan.270 sanırım doğum ücretini bilmiyorum ama ben özel sağlık sigortası yaptrdım gebe kaldığımda muan. Ve doğum vs karşıladığı için ücret hakkında çok bilgim yok açıkcası