isimsizbiranne Gokkusagi_ gunde uc taneye kadar ideal ucten fazla yemeyin dogumdan bir iki gun once 11 tane hurmayi suda kaynatin suyu icin hurmalari da yiyin insallah kolay dogum olur
Sevimvrs Gokkusagi_ Ben günlük 3 tane tüketiyorum bundan fazlası zararlı şekeriniz de varsa eğer 3′ten fazlası önerilmez…
Sevimvrs Gokkusagi_ Bir de bebeğiniz olursa bebeğin ağzına hurma sürtmenizi öneririm sünnettir bu,bebek büyüyünce dilli olur derlermiş☺
Sevimvrs Gokkusagi_ Lohusalıkta da tüketilmesi doğru olur çocuk efendi ve ağırbaşlı olurmuş Peygamber Efendimiz’in tavsiyesidir, bunları da bilin istedim🙈☺
Sevimvrs Gokkusagi_ Merhaba az önce bir bilgiye rastladım günde 1 tane hurma tüketilebilirmiş ben araştırdığımda 3 tane yememde sakınca olmadığını biliyordum ama günde 1 tane tüketilmesi doğruymuş fazlası rahimde açılma yapıyormuş ben de daha dikkatli olacam…
isimsizbiranne Sevimvrs o yüzden üçten fazla yemeyin demiştim 🥰🥰 doğuma yakın da rahim kolay açılsım diye dediğim tarifi uygulayın ☺️
Sevimvrs Edanurgrkn Kolay bir doğum sürecinin olması için 38.haftadan sonrası için günde 5 tane tüketilebilir ilk aylar ise doktora danışılmadan kullanılmamalı çünkü riskli hamilelik geçirenler olabiliyor doktora danışılması gerekir
Sevimvrs 13072019 Kolay bir doğum sürecinin olması için 38.haftadan sonrası için günde 5 tane tüketilebilir ilk aylar ise doktora danışılmadan kullanılmamalı çünkü riskli hamilelik geçirenler olabiliyor doktora danışılması gerekir
Burcinisp88 Gokkusagi_ benim ilgili ebem şeker vs probleminiz yok ise 38den itibaren 7-8 adet ye dedi.
Mehtpsahn_53300 ben 37+3 oldum bugün çarşamba günü kontrole gittim nst de bşy çıkmadı. ama bir haftadan beri kahwerngi akıntım geliyor başlamalıyım acaba hurma yemeye ilk doğumum olcak korkuyorum suni sancı ya kalırım diye 😣
Tugceonur @Mehtpsahn_53300 Gokkusagi_ doktoruma danıştığımda 36 haftadan sonra rahimde yumuşama sağlaması için 8 taneye kadar yiyebilirsin demişti siz yine de doktorunuza danışın tabi 🌸