Arslnyldz merweeilbey1 benimde öyleydi canım o haftalarda normal demişti doktor hareket ettikçe tuvalete koşardım hatta
merweeilbey1 Arslnyldz bende öyle hatta klozete oturunca bile durmuyor vuruyor sürekli 20 dk da bir lavaboda yum altıma vuruyor
Fe123 merweeilbey1 Canim benim 24 haftalıktan buyana baş aşağıda hemde olması gerekenden aşağıda duruyor şuan 33 haftalık oldum surkelı dikkat ediyorum ve progestan kullanıyorum akşamları iciyorum ara sıra bendim de ağrılarım oluyor doktor uzun süre ayakta durmak yok dedi 36 ya kadar dikkat etmemi istedi sende dikkat et kendine mecbur kalmadıkça kalkma
merweeilbey1 Fe123 progestanı yeni bıraktım zaten 20.haftada bıraktık sabah akşam alıyordum ben ağızdan alıyordum kanamalı bir gebelik yaşadım hep
Selin48 Ozgeeeayaz çatı dediğiniz yer vajinanın üst bölgesi mi oluyor bende 24 haftalık hamileyim ve vajınamın yukarı kısmı ağrıyor
merweeilbey1 Ozgeeeayaz bende zor hareket ediyorum bırak dönmeyi 😣 zaten uykular haram oldu ağrıdan tekmeden huzırsuzluktan
merweeilbey1 Selin48 bende çok takıyorum diğer bebeğim de hiç öyle değildi son haftasına k da r aşşa bile inmemişti ama bu biraz yara maz sanırım altıma vuruyor çok hareketli oda çok ağrı yapıyor
CananAydn Bebeğiniz kız mı acaba genelde kız bebekler aşağı da olur diyorlar.🙈 Benimde 21 haftalık hep aşağıya vuruyor hiç yukarıda hissetmedim 🙈 bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine doktorunuza mutlaka danışın tabi ❤️
merweeilbey1 CananAydn doktorum henüz dönüş yapmadı yazdım onada bu arada bebeğim erkek ikinci gebeliğim
Kelebek_93 merweeilbey1 canım İnşaallah korkulacak birşey yoktur benimde aynı haftalarda bebeğim tersti ve sanki ayakları çıkacak gibi ağrı veriyordu 29 dan sonra döndü şuan 36 haftalık hamileyim ve şuanda mideme baskı yapıyor yukarda yani korkma rahim ağzı uzunluğun iyiyse sorun yoktur Allah’ın izniyle🤗
Gizemkumsal merweeilbey1 merweeilbey1 canm ben iki hafta önce bu yüzden gittim hastanede yatış verdi doktor rahim ağzı kısalığı var dedi alttan muane etti doğuma hazırlanıyor bebek dedi iki gün hastanede yattım serumlar yedim ve ciğer geliştirici iğne vuruldum ve progestan fitil verdi doğumu durdurmak için . Benimde aynı şekilde aşağıda hissediyordum ve sağa sola dönerken sancidan nefes alamiyordum resmen eğer seninde öyleyse kesin gitmeni tavsiye ediyorum doktora bide sürekli ayakta durma yat uzan