Zeynpaysimannesi Bilgenur gerekli , anne karnında müdahele olmuyor ama doğunca erken teşhisten dolayı bi hastalığı varsa hemen önlem alınıyor
Minikmucizem1 Bilgenur bence gerekli korkularin dan da kurtarıyor bana bebeğimin böbreginin sıkıntılı olduğunu söylediler buyuyomus hızla falan detaylıya girince başka doktora hiç bişeyi yoktu oğlumun :)
beyzanur06 Gerekli tıp gelisti artk eskisi gibi degil bazı durumlarda anne karnında bile tedavi edilebiliyormus
tomurcukannesi Tabiki gerekli. Ben mesela ikili testleri yaptırmadım çünkü sadece down sendromu öğreniliyo ve öylede olsa aldırmıcaktm. Ama detaylıda herhangi bi organında sorun varsa, ki bazıları anne karnında ilaçla tedavi edilebiliyo, doğum anında doktorlar hazırlıklı oluyo mesela kalp rahatsızlığı varsa doğumdan hemen sonra bebek ameliyata alınabiliyor. Eğer doktor yada siz önceden bilgi sahibi değilseniz geç kalınmış olabiliyor. Bu defa bebeğin ne sıkıntısı var diye araştırılırken bulunuyo ama geç kalınabiliyo. Erken müdahale ve teşhis için kesinlikle ayrıntılı ultrason yapılmalı
bebegimvebenn Bilgenur anne karnında da bi eksikliği yada farklı bişey varsa en azından ilaçla önlem alınabiliyor.