Buse36 26 haftalık gebeyim çok mutsuzum hicbirsey yapasım gelmiyor ne ağlıyor ne de gülüyorum hiç huzurum yok öyle önemli problemlerimde yok hayattan soğudum canım hep sıkkın bu durumu yaşayan var mi ?
_imra_1213 Buse36 hormonlar dolayı sanırım, moralin çabuk deyisebiliyor benim 37 haftadayim çabuk doğurmak istiyorum rahatlamak istiyorum çok gerginim hele son haftalarda biraz daha çok geriliyorsunuz Rabb’im sağlıkli kavuştursun inşaallah 🌹
Gkc123 Daha 6 haftalığım ama ben de de var önce az da olsa dışarı çıkıyordum şimdi dikkat edeyim diye yatıyorum evde hepte yalnızım zor geliyor 😔
mommy2 Gkc123 canım bende öyleyim eşim sürekli çalışıyor yalnızım psikolojim bozuldu bazen cirkinlestigimi felan düşünüyorum allah yardımcımız olsun 😔
Buse36 Gkc123 bende öyle kocam işte evde tek ruhum sıkılıyor duvarlar ustume geliyo birine anlatincada sıkılacak ne var diyorlar
MisafirKiz Arkadaşlar allaha hamd ederek evlat hasreti çekenleri dua edin bence Rabbim sizlere anne olma sevindi vermiş Şükredelim
Buse36 MisafirKiz çok şükür rabbim olmayanlarında kucağını doldursun insallah ama ben burda bi sıkıntımı dile getiriyorum ne var bunda
Gkc123 mommy2 ben de de öyle keşke yalnız olmasam gurbette olmak zor oluyor eşin de yanında olamayınca😢
Buse36 mommy2 bilmiyorum valla bende bi psikoloğa filan mi gitsem diye düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun insallah ❤️
Buse36 _imra_1213 Amin rabbim yardımcınız olsun bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin insallah ❤️
Buse36 NilayRuya inan bende ağlıyorum kocamda bön bön yüzüme bakıyor duygu geçişlerim oyle keskin ki ne yaşadığıma ben bile anlam veremiyorum rabbim yardımcımız olsun
NilayRuya Buse36 âmin canım ben ağlayınca eşim de uzuluyo ama elimde değil bunaliyorum diyorum psikolojim berbat . Evde balkon var ama balkon da duvara bakıyor iki cephede kapalı biryeri görmüyor resmen hücrede kapalı gibiyim