Peloooo Kızlar 21 haftadayım ve 12 kilo aldım bu saatten verebilir miyim benim gibi başlarda alıp veren var mı acaba
HemsireAnne01 Peloooo diyetisyen esliginde kilo vermen mümkün.. hamilelikde sadece yemek yedigimiz icin kilo aldigimizi zannediyoruz fakat kan hacmi cogaliyor bebek rahim gogüsler vs hepsi büyüyor ve cogaliyor :) diyetisyen sana ve bebeginin gelisimi icin gerekli olan tüm besinleri yaziyor :)
Mervensn1 Peloooo bi arkadaşım 23 kilo aldı hamileliği boyunca o verdi kısa sürede ama bünyeyle alakalı bir şey ama takmayın verirsiniz diyetisyenle falan görüşün kendinizi öyle mutlu hissedecekseniz eğer
Nilasyamom Peloooo maşallah kızlar valla ben 5 ayda 5 kilo aldım diye doktorum beni obez ilan etti 😂 Btunc
Birmom Peloooo bende 64 ile hamile kaldim senin gibi 20.haftada 73 falan oldum coook hızlı kilo aldim cok taktim taktikca aldim sonra biraktim cnm hic tartilmamaya karar verdim 28.haftadan sonra kilo almam azaldı ama dikkat ediyorum tatlı hamur isi abartamdan az yiyorum aksamlari ekmek yemiyorum yada tam bugday yiyorum günlük yürüyüş yada leslie 15 20 dk hızlı kilo alimi bence vücutla alakalı gibi geldi bana dikkat etmeme ragmen aldim simdi durdu biraz şükür
Sev123 Peloooo gebelik diyeti yap cnm verirsin korkma, beyaz ekmek asla yemee, bol yürüyüş yap günde en az 10000 adım at, sebze ye özellikle salatalık bol tüket, rahatlıkla verirsin, ama bebeği de doyuracak şeyler tüket o aç kalmasın:)
HemsireAnne01 Peloooo ben 12 hafta oldugumda 5-6 kilo almisdim bile 🙃 gayet normal ufak bi diyet uyguladigin takdirde düzelir. Ben aldigim kilolari vermekle birlikte hamile kaldigim kilonun altina düsdüm ve suan 34 haftaligim :)
Gamzeeakt Bir anda ani bir kilo artışı oluyor bende 27 haftalık hamileyim 6 kilo aldım ve bınu bir anda aldım yayılmadı yani hafta hafta almadım. Bununda sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası
Fatmaada2015 27+3 deyiz toplam 10 kilo aldım çookk fazladaha 10 hafta war doğuma bi 7 daha alırım of offf kilolarla başımız dertte
Aysenur_20 Peloooo baya almışssın canım anneyiz ya çok takma 23 haftalığım 5 kilo aldım bende olması gerektiği gibi ilerliyor şuan ama bi diyetisyne git bence
Ates2020 Peloooo bundan sonra dikkat edebilirsin sıkıntı etme kendine şartlarsan kendini daha beter alırsın. Gece yemek yiyorsan kes veya süt iç tok tutuyor.bende 12 kilo aldım 36 haftalık son haftalarda zaten iştahın kesiliyor
HemsireAnne01 Hemsiremom 11-12haftalik oldugumda kilo yüzünden diyetisyene basladim. Her hafta ortalama 2 kilo verdim. 16 haftalik oldugumda hamile kalmadan önceki kiloma döndüm.. 24 haftama kadarda haftada birer kilo verdim. Sonra gebelik Sekerim cikdi.. daha sıkı diyete başlamak zorunda kaldim. Bu dönemdede bebek kilo aldi ben ufak ufak verdim yine. Şunuda söylemem lazim ama aşiri kilolu hamile kaldim yani bana göre aşiri.. bu yüzden kilo vermemse hiç sorun olmadi ve bebeğin gelişimindede sorun olmdiği için devam edebildim.
Dyguklc Peloooo bende 21 22 deyken 10 kilo almistim simdi 31 e dogru gidiyoruz 12 kilo almisim son 10 haftadir ben degil bebege aloyomusum asiri sekilde ekmek yiyodum gece gjnduz demeden gunde 4 5 ogun ana yemekli yemek yiyodum falan ya sonradan sona dogru oldugj icin canim.bisey istemiyo basa dondugum icinmidir bilmem kilo alamadim sizde asiri abarttiginiz seyler varsa yememeye dikkat edin