mavisahinn Smeyyeugus ben başka bir şehirdeyim istanbulda değilim hastane değil özel bi kilinik gittiğim yer şehirden dolayı belki uygun olabilir
paradiseeeeee Beyzasel yok be mhrs randevu hatırlat tıkıyorsun boşluk olunca zaten hemen mesaj geliyor ben 2.3 güne almıştım randevu valla Bağcılar devlet mis gibi hem pırıl pırıl hem de doktor çok güzel baktı 20.25 dakka baktı yani güzel güzel sonra 1 sayfa verdi orda sonuçlar değerler yazıyor bide siyah beyaz foto verdi tek sorun renkli ve video vermiyor bide anlatmıyorlar bi sorun görürlerse yönlendirme yapıyorlar ama özelde herşeyi anlatıyorlar tek tek öyleymiş sen bilirsin işini cebine neresi uyuyorsa oraya git bacım
umutbaby Beyzasel bende medipol meraya gidiyorum ama dışarda yaptırdım detaylıyı Şişlide Osman Özyurt 450 TL ye yaptırmıştım yılbaşından sonra zamlandı mı bilmiyorum. Çok da memnun kaldım ben gayet güzel ilgilendi detaylıca inceledi herşeyi
Beyzasel umutbaby yılbaşından sonra baya arttı fiyatlar ya uçuk her şey fiyat sorarım hastaneye bakalım
alimerve Beyzasel Güngören Meltem hastanesinde Nuray günay varmış bugün buldum bende ilgili diyorlar canım 350 lira mi ne araştır istersen
busraoguzhan alimerve Canım renkli ultrason bakmıyolarmış bende bugün aradım siyah beyazmış ultrasonları
umutbaby Beyzasel hastanede değil Şişli de özel muayenehaneye gittim detaylı için Osman Özyurt internetten yazınca çıkıyo hemen caminin karşısında muayenehanesi
Girlsmomm Beyzasel doç Dr Ali ekize gidebilirsin ben geçen hafta gittim çok memnun kaldım peşin 630 kredi kartı 650 fotoğrafları hem veriyor hem telefonunuza atıyorlar çok ayrıntılı heryerine baktı gösterdi bize de Ataköy tower de yeri Yenibosna metrobüsün orda
Periwashere Girlsmomm ne kadar sürdü muayene acaba? Ben de baktirdigim yerde kisa surdugu icin kendisinden de aldim
Girlsmomm Beyzasel evet bana da yakın ben yürüyerek gitmiştim bende Şirinevler meydana yakın oturuyorum
Nonik Beyzasel Ali hoca çok çok iyidir, doçent ve süper bir insan. Zaten perinatolog yani bu işin erbabı, kesinlikle tavsiye ederim. Ataköy towersta ofisi, araçla gidip otoparka ücretsiz parkedebilirsiniz
Cereninci Beyzasel 1180 çok pahalıııı 😱 ben antepdeyim üniversite hastanesinde profösör dr a gittim sadece 158lira ödedim herşeyinede baktı baya detaylı çok şükür iyiydi bebeğim banada gösterdi renklide gösterdi 4D ultrason 22. Haftamda gitmiştim şimdi 31 haftalığız
Beyzasel Cereninci keşke bende antepte olsaymışım evet İstanbul’da maalesef pahalı uygun doktor bulmak gerekiyor biraz zaman alıyor
paradiseeeeee Cereninci bişi sorucam devlet hastanesinde profesör nasıl ek ücret verip baktırıyorsunuz nerden randevu alıyorsunuz nasıl işliyor sistem
Umfa Cereninci Detaylı ultrason gerçekten gerekli mi😔 bulunduğum yerde bir tane özel hastane var ve fiyat 650 lira
Girlsmomm Beyzasel muhtemelen yakınız salı pazarının oraya yakınım Yenibosnayla Şirinevler arası Dr çok iyiydi öneririm çok da dolu zaten hastası çok k haftalıksın