Merhaba bayanlar dün yani çarşamba gübğ sabah 9dahastaneye geldim kontrol amaçlı nst tansiyon derken doktora gösterdim sonucları doktor alttan catı muayenesi yaptı bayagı zorladı muayene acıtmadı dogum baslasın diye uyarı verdi bebeğin hareketleri yeterli gelmedi tekrar git öğlen gelip nst cek görmek istiyorum dedi bende tekrar 1de cektirdim yine yeterli gelmedi dedi acilden serum takılıp tekrar nst cekildi yine yeterli değil dedi ve perinatolojiye yatış verdi bebek iyi görünüyordu yarına cıkıs veririz dediler gece 12de uyudum sabah 4te lavaboya gittim nişanım geldi bende sancı falan olmayınca uyudum saat 9da uyandım tekrar serum nst bağladılar tabi sancılarım çıkıyordu ama beni çok etkilemiyordu saat 11.30 da doktor geldi acıklıgıma baktı 3cm acılmam vardı acılmam kolaylassın diye kendiside ugrastı muayenede saat 13.15te sancılarım artmaya başladı o saate kadar gayet güzel karsıladım sancıları şükürler olsun 13.30da artık sıklaşmaya başladı 14.00 da doktor tekrar muayene etti 6cm oldu dogumhaneye indirdiler tekrar bi nst alttan muayene ettiler o sırada suyumu patlattılar bebeğin başına dokunuyoruz hemen dogumhaneye dediler cok şükür oğlumu 14.27de dogurdum dikiş falan derken beni 15.00da odaya aldılar şükürler olsun bebeğimde bende iyiyiz Allahım bu yolda bekleyen herkesi bi nefeste kurtarsın o yolda bırakmasın
Yaptıklarımdan bahsedecem saat 9da sancılarımla beraber kayınvalidemi aradım meryem ana eli otunu suya bıraktırıp dualar okuttum o sırada ben inşikak süresini okuyup ardına secde yaptım bunu 5defa yaptım eşim meryem ana eli otunu getirdi onun suyundan içtim devamlı
sancı anında salavat getirin bol bol nefes egzersizi yapım mutlaka ve çömelerek sancıları karşılayın gerçekten cok etkili oldu acılmama
ilk dogumum cok zordu cok hemde suyum evde gittti sancım yoktu acılmam yoktu suniyle tam 14 saat sancıyla dogurdum ama bu cok şükür kolay oldu
inanarak yapın dediklerimi inanç cok önemli gerçekten 😘🤲
Allah hepinizi tek nefeste kurtarsın