Busra08 Kızlar bugun çatı muayenesi oldum 37+3 um hiçte söylenen gibi acı falan olmadı bebeğim dönmüş ama kanala girmesini bekleyeceğiz ☺️🥰
Homeless20 Busra08 bende dün oldum dediğin gbi acısı abartılcak bişey değildi :) burda çok korkutmuşlardı
_imra_1213 Busra08 Hatta hiç acı yok , bazilarin kanama oluyormuş ya muayene sonrası, ama öyle kanayacak kadar bişey yapmıyorlar ki zaten bende anlamadım sıfır acı
Busra08 busra-_-01 canım 2 parmağını sokuyor çok sürmedi zaten İnan hiç canım acımadı bazı arkadaşlarım bağırdığını falanda söyledi ama bende böyle bişe söz konusu olmadı.hatta doktorum gayet sakindin normal doğumuda kolay yaparsın dedi
Meriiii9 Busra08 Normalde Kacıncı haftada yapılıyor cayı muayenesi acaba ben 36 da gidicem ama yapılır mı acaba
kralannesi Busra08 bilmiyorum ultrason baya bi değişik çok detaylı inceliyor artık rahim ağzını falan söylüyor
Havailgen33 Ben acilde oldum ve cok agridi bağırdım hatta zaten benim vaginamdan dolayi olsa gerek alttan muayene hep canimi acitir
Ceylanya Busra08 bende bu gün oldum 34+6 haftalık hamileyim aslında sezaryen istiyodm ve en korktum çatı muaynesiydi dünden beri sancım vardı bu günde nts sancılarım çıkınca mecbur oldum yumuşama başlamış dediler size ne dediler
Busra08 Ceylanya benimde bebek dönmüş ama kanala girmemiş onu beklicez işte ama dün akşam acayip bi baskı hissettim özel bölgede.