Gamze_cvs1011 5+1 de kesem gözükmedi sizin ne zaman gözüktü yarın 5+5 olucam ve tekrar gidicem beta 4333 çıktı sizce gözükür mü yarın? 😔
Eliftozak Gamze_cvs1011 3000 üzeri olması gerekli demişti doktor görünür ben 6. Haftada gittim keseyi görmüştüm
co2041 Gamze_cvs1011 5+0 da kesem görünmüştü ama görünmeyen de olabiliyormuş doktor öyle söyledi inşallah yakın zamanda görürsün
Dilekcnkn Gamze_cvs1011 bende şu an 5+4′üm hcg değerim 333 iken gördüm salı günüde bebeği gördük 1 hafta sonra gelin kalp atışını dinleyeceğiz dediler belki geç döllenmeden kaynaklı olabilir
Minikasya Gamze_cvs1011 Çok erken 1-2 hafta daha bekleyin isterseniz. 7 de giderseniz daha garanti hem kalp atışınıda duymuş olursunuz
ysmn_kck17 Gamze_cvs1011 Benim değerim sizin gibiydi aynı çok gaz olduğu için keseyi zor gördü . 2 hafta sonra gittiğimde hem bebisi gördük hem kalbini dinledik çok şükür içini ferah tut merak etme 😊
Gamze_cvs1011 ysmn_kck17 5+1 de gittiğim de çok gazın var demişti doktor gazdan dolayı da gözükmüyormuş sanırım😔
ysmn_kck17 Gamze_cvs1011 aynen öyle kimisi 8 haftaya kadar göstermiyor kendini daha çok erken beta değerin düzenli yükselişte ve rahim duvarin olması gerektigi gibiyse korkma
Gzmlgn Benzerini bende sordum daha sabah 5+2 de gittim yok dedi değerim 6900lerdeydi düşün yoktu bi hafta sonra tekrar gel dedi bana da olabiliyormuş bende burası sayesinde rahatladım sende içini sıkma herşey güzel olur Allah’ın izniyle 🤲🏻