Damlabal Küçükçekmece’de özel hastanede perinatolog arıyorum. Özellikle bht clinic, doğan hastanesi acıbadem bilginiz var mı ? 1 arter 1 ven için detaylı ultrasonu tekrar yaptıracağım
Thutik Damlabal atakent acıbadem de aytaç yüksel var. Ben de kendisine gideceğim pazartesi günü, çok önerilen bir profesör. Gittikten sonra daha güvenle bilgi verebilirim fakat hakkında olumsuz hiç yorum duymadım. İsterseniz siz de bir bakın 😊 930 tl ücreti, bu arada 21. haftadan önce detaylı ultrasona bakıyormuş bu bilgiyi de aktarmış olayım
Aslihanilhan Damlabal canım Biruni üniversite hastanesinde Aytül Çorbacıoğlu var onu öneririm. Ben memnun kaldım ücret 600 TL zaten uygunu da yok
teachervera Damlabal dün bahat da randevum vardı doktorum salı bht clinic e kontrole çağırdı. Detaylı için deniz kanber acar var hastanemizde çok iyi onda yaptıralım dedi
Damlabal Thutik yarın için randevu aldım aytaç beyden benim zaten 22. Haftam teşekkür ederim bilgi için🙏🏻
Thutik Mom080 ah çok üzgünüm, yanlış bilgi aktarmışım. Şimdi baktım evet doçentmiş, nedense kendi doktorumla yönlendirme sırasında konuşurken prof demiş gibi kalmış aklımda, yanlış anlamış olmalıyım 💗 bu arada nasıl bir süreçti, siz memnun kaldınız mı?
Thutik Mom080 bu arada baktım da haftanız da erkenmiş, kabul etti mi sizi? Bana 21 haftadan önce bakmayı kabul etmediğini aktardılar, 3 haftadır randevuyu bekliyorum melül melül. Daha erken kabul ediyorsa gittiğimde tepki vereyim bari 😁
Mom080 Thutik ben ikili test icin gidecektim ama bana sürekli eksik bilgi verdi hastahane 3 kere aradım ve her seferinde benim sorduğum sorular sayesinde fiyat yükselmeye başladı 350 liradan açtıkları kapı kan tahlili +200 kusur ve Mehmet beyin vizetesi vs derken bin liraya falan geldiğini öğrendim hastaneye güvenim sarsıldı ve gitmedim
Thutik Mom080 evet her tahlil için randevu ekliyorlar maalesef ve randevu-kontrol süreleri birçok hastanenin 2 hafta olmasına rağmen; acıbadem in 10 gün olması gibi rahatsız edici tarafları var gerçekten. Umarım içinize sinen birini bulmuşsunuzdur, teşekkürler bilgi için 🍀
Mom080 Thutik Atakenti hep düşünmüştüm doktorlarına kadar araştırdım ama Acıbadem o noktada hoşuma gitmedi direkt ödeyeceğim fiyatı söyleselerdi yine sorun yoktu ama klasik Acıbadem stratejisi :) suan gittiğim hastaneninde öyle 10 gün ama doktoru sevdim çok sıcak geldi bakalım 🤓🤓
Aslihanilhan Nursel67 ben 600 e yaptırdım . 1500 demişsiniz cok değil mi ? Biruni hastanesi gittim bende
Damlabal Thutik ben son anda bht klinikte deniz kanber açar a gittim tus birincisiymiş falan onu gördüm bi arkadaşım tavsiye etti. 1 buçuk saat baktı içimi çok rahatlattı çok ilgilendi detaylı ultrason için de 780 tl aldılar bilginiz olsun kesinlikle tavsiye ederim🙏🏻
aleynauynk Damlabal merhaba kadin dogum olarakta o hastaneye mi gidiyorsunuz benimde cuma gunu deniz beye randevum var
ebdk Aslihanilhan aytül hanım biruni hastanesinede mi gidiyormuş şişli ve bahçeşehir diye biliyordum ben ne kadar sürüyor eşi de içeri alıyorlar mı
Nursel67 @Aslihanilhan ben fiyat araştırması yaparken öyle demişlerdi ama benim sorduğum doktor profesör olduğu için fiyatı yüksekmiş
Nursel67 @Aslihanilhan isme de para alıyorlarmış biruni de 🤣 bende gittim Bakırköy’de yaptırdım 300 TL ye 🤣🤣