EceElif Kızlar gebelik diyabetim vardi diyet yapmaya çalışıyorum ama bazen kaçırıyorum. Bu akşamda tavuklu mantarlı bezelye yedim salata ve ayranla şekerim 218 çıktı doktora yazdım cevap vermedi yükselirse sunu yap diye bir öneride bulundumu doktorunuz size
Cns_33 EceElif ozellikle sakin ol evde yuryus yap duser canm.benmde var arada kaciriyorum yuryus iyi gelir
Tugcece EceElif bezelye şekeri yükseltiyor. Bende aynı menüyü yaptım sizinle bezelye hariç tokluk şekerim 112 çıktı
Kahvela EceElif sanırım yemeği ne kadar yediğinizle alakalı 🤷🏻♀️ Bende akşam kabak yemeği yaptım yoğurtla yedim bir tabak başla bişey tüketmedim tokluk 143 çıktı anlam veremiyorum bi türlü 😓 bezelye şekerli evet sma yoğurtla tüketilince dengeleniyor diye biliyorum. Belki gün içinde kafanızı bişeye takmışsanız o da yükseltiyor olabilir
Bsmlh EceElif bezelye çıkarmış sekerını öyle onunca benım diyetisyenım su bol iç diyor be başka bişi yemıyorum bezelye havuç patates yasak baklagıl varsa da yemekte ekmek yasak
EceElif Cns_33 bol su içiyorum simdi yarim bardak bozaya ymk kaşığı tarçın koyup yedim düşer inşallah
EceElif Tugcece evet yükseltiyor biliyorum ama karışık olunca bir tabağa kaç bezelye düşerki diyerek yedim ve gördüm. Bol Tarçınlı boza içtim inşallah düşer.
Bsmlh EceElif bence akşamları en son 21:30 kefir iç canım hem bebek gelişim içinde faydalı hem mıde yabmasını alıyor hemde sekerı düzenliyor 🥰
Cansu101706 EceElif canım sen yedikten sonra doktorun sana öneride bulunsa ne işe yarar. Lütfen kendine bir daha yapma bunu ya da evdekiler sana biraz destek olsun. Çünkü ister istemez can çekiyor ama sana kötülük yapıyorlar
EceElif Cansu101706 haklısın ama iki çocukla hem hamilelik hem diyet cok zor oluyor herkese ayrı pişirmek olanların biri alerjik biri 14 aylik ikisine ayrı kocaya ayrı kendine ayrı 🤯🤯 ev tam çıldırmalık 😅
Bsmlh EceElif bende senın gibi hep ayrı ayrı pişiriyorum İnan bide benım suyum as dinlenmem lazım ama her öğün ayrı evdekılere ayrı öbür çocuk allerjık dediğin gibi
Sinemm35 EceElif valla canim bende de seker ve tansiyon var sekerim bazen yukseliyor ve kalp atisim hizlaniyor yuruyusve limonlu su iciyorumbana iyi geliyor limonlu su normalde tansiyona iyi gelir ama benim sekerime de cok iyi geldi istersen dene inşallah sana da faydasi olur