birisi30 1bebeklianne benim doktorum rahimde kasılmaya ve düşüşe sebep olabiliyor dedi dolayısıyla kestik 11 aylıktı bebeğim 🙄 bi doktora danışın isterseniz
Mammimammi 1bebeklianne doktorunuza danışın emzirmeye devam edebilirsiniz. Karnınızdakine haksızlık olmuyor merak etmeyin. Ben 3 aylıkken hamile kalmışım. Gebelik boyunca emzirmeye devam ettim. Doğdu. Şuan ikisini beraber emziriyorum.
Zynp63 1bebeklianne cnm benim kızım 3 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim bende senin gibi oldum ağladım üzüldüm sonra tövbe ettim sağlıkla doğsun diye şimdi ikisi arkadaş bir görsen başka kimseye gerek kalmıyor biri 8 biri 7 yaşımda Allah bağışlasın sana
Mavi87 1bebeklianne küçükmüş bebişiniz ya ne denir bilmiyorumki canım sonuçta korunuyorsunuz. Sormak istediğim korunma yönteminiz nasıldı. Tecrübe olsun bizlere diye soruyorum yanlış anlamayın..
Zynp63 1bebeklianne emzirme de sorun yok cnm bende 7. Aya kadar emzirdim ama nedense sütüm kesildi anlamadım yoksa bebeğim doğanakadar ezmirrrdim
Ogrtmenhnm 1bebeklianne bir müddet devam etti daha sonra kendisi için etmedi gebeliginin 4.ayina kadar emzirdi sonra zaten bıraktı mamaya geçti bı şekilde :)
Samurtugba 1bebeklianne bendecokagladim öğrenince sutten kesmem gerekirse diye ama doktorlar kestirmyo yani sıkma canını benm bulantm cok yiyemyrm
Mavi87 1bebeklianne ayyy ciddimisinn. Çok şaşırdım benim çok güvendiğim koruma yöntemi. Delikmiydi acaba. Markası neydi canım. Resmen bebeğinizin olacağı varmış ya