Htcnrmllslhgl Kubrakorkut bende o şekılde duydum ama bu slıng olanları değil de diğer modeller ıcın o şekılde söylüyorlar
Kubrakorkut Htcnrmllslhgl himm onu bilmiyorum canım yokds bende kullanmak istiyorum ama öyle duyunca çekildim geri
Htcnrmllslhgl [silindi] araba aldım yaa arabam var ben evın ıcınde dıye düşündüm şuan ama ana kucağı da mantıklı geldi
Sssevgiii Htcnrmllslhgl ben sling tercih ettim yenidoğandan itibaren 14 kiloya kadar kullanılabiliyor hatta prematüre bebeklerde bile kullanılıyor ilaysbeuty sayfasından aldım instagramdan sayfayı inceleyip bilgi edinebilirsiniz☺️
Htcnrmllslhgl Sssevgiii o sayfayı bıkıyorum tamam canım bende o tarz ıstıyorum ama böyle şeylerde marka onemlı mi onu bılemıyorumm
Sssevgiii Htcnrmllslhgl evet kumaşın dokusu ve uzunluğu önemli fiyatı diğerlerine göre biraz yüksek ama kullanan herkes çok memnun trendyoldan da satışı mevcut bağlamasını denedim gayet basit 1 ay sonra kullanacaz inşallah🙏
MervErdo Benim evimin girişinde çok merdiven var ve rampa yok eşim de sık sık göreve gidiyo mecburen amcam hem eöde iş yaparkın kullanırım hem yürüyüşe çıkarken markete giderken daha kolay olur arabayla uğraşmaktansa
sudamlasi Htcnrmllslhgl Ergonomik olmalı diğerleri evet zararlı. Ergonomik olduktan sonra sıkıntı yok aksine faydası var.
EceEgemen Htcnrmllslhgl cnm kanguru kesinlikle alınmalı slingler çok kısa süre kullanılıyor çocuk azıcık büyüyünce esneklikten taşımıyor maalesef
mucizemm_3 Htcnrmllslhgl bende bugün araştırdım en iyi yorumlar nekonun kuzenimledw görüştüm kesinlikle Neko yu al dedi