Aysenurtsr Zeykem tamamen ayniyiz sizinle :) 44 ile Kaldim en son 54 idim. Suan 28 haftaligim ne kadar oldum bilmiyorum. Alayim vermiyeyim istiyorum:) kac yasindasiniz siz?
Elif2307 63kilo ile hamile kaldim şuan 24.haftamdayim ve 71 kiloyum çok erken başladım kilo almaya ve iştahım çok açık 😣
EsraGnan Sukran53 34 haftadayım 53 kilo ile hamile kaldım 73 kilodayım 20 kilo aldım Şişliğim çok oldu 😞
Susamtanesii MehmetzgeYldz rakamları doğru mu yazdınız acaba benim ki rekor rakam da senin ki doğru yazıldıysa 47 kilo mu aldınız?
MehmetzgeYldz Susamtanesii yok yanlış yazdım 8 kilo aldım ben.yazılanıda silemedim uygulamayı yeni kullanmaya başladım 😊
sdkince Ss1 Antalyalıyım ben burası güneşli daha ama ben dışarda kurutmayı düşünmüyorum hava kirliliği ve hastalıktan dolayı o yüzden güneş olmasa da olu.
Eby8893 Sukran53 50 kilo hamile kaldım 31 haftalığım ve 57 kiloyum bakalım son 2 ayda kaç kilo daha alicam:)
Geencanne 45 kilo ile hamile kaldım 36+1 olduk 58 kiloyum 15 kilo ile bitirmek istiyorum bende maksimum
Ayseee19 34 haftaligiz 63 ile hamile kaldım suan 83 kiloyum 🙆♀️ nasil vericem geri hic bi fikrim yok 😣😏