Senaz_1 Çalışan annelere doğum parası ne kadar veriliyor kaç gün çalışmak gerekiyor süt parası ayrımı yatırılıyor bilgisi olan var mı
44Queen Senaz_1 32. Haftaya kadar çalışmanız ve öncesinde 90 gün sigorta piriminizin olması lazım ayrıntılı bilgiyi 170 arayıp öğrenebilirsiniz
Senaz_1 44Queen 44Queen peki asgari ücrete ne kadar ödeme yapılıyor biliyormusunuz hamilelik öncesi 90 gün mü 32. Hafta öncesi 90 gün mü
Htcnrmllslhgl Senaz_1 canım 32. Haftan mesela 18 Şubat mı geçen senenin 18 şubatından bir sene içinde toplamda 90 gün yeterli ama tabıkıde br diğer şartta 32. Haftaya kadar çalışıyor olman ama pirim olarak ılla son 3 ay olmasına gerek yok
Senaz_1 Htcnrmllslhgl ben 3 aylık hamileyim bir iş teklifi geldi şuan girip hamilelik sonuna kadar çalışsam doğum parasını alabilirmiyim
Aysdgrmnci Htcnrmllslhgl benim yazın prim günüm aylık 1 gün yatıyor. Ama öncesinde 90 günü tamamlıyorum. Ben alabiliyor muyum?
Srkt Senaz_1 benim bildiğim kadarıyla hamile kalmadan sigorta girişinizin olması gerekiyor 170 arayın öğrenin isterseniz
Htcnrmllslhgl Senaz_1 alırsın canım tabıkıde dediğim gibi suanda pandemi dolayısıyla rapor aldığın günden geriye dönük br yıl ıcınde 90 gün varsa alabılıyorsun hemde son 90 ya da dağınık olması önemli değil önemli olan 90 gün olması topladığın da
Htcnrmllslhgl Aysdgrmnci rapor aldığın tarihten geriye donuk toplamda 90 gün son üç ya da ılk üç önemli değil topladığında günleri 90 gün olması yeterli br de 32 ye kadar çalışıyor olman bu ucretsız ızınde olabılır kısa çalışma odeneğin de de olabılirsin farketmez