Denis19 Kızlar gebelikten önce saç diplerime haftada en az 2 kez zeytinyağı sürüp bekletiyordum çok faydası oluyordu ama şimdi yapmıyorum acaba sakıncası var mıdır tekrar yapmalı miyim böyle yapan var mı aranizda
[silindi] Denis19 zeytinyağı her şeye faydalı ben günde 1 kaşık içiyordüm bile kabızlığa iyi geliyor diye.. vücuduna süren var
Ciara93 Denis19 zeytinyağını bebeğe kullanıyoruz bi sorun olmuyor gebeyken ne olcak ki kullan sen canım :)
Elifnurrr Denis19 ben çatlak kremi kullanmıyorum doğal zeytinyağı karnıma sürüyorum bir sorun Olmaz doğal olduktan sonra bence
Elifnurrr Denis19 İnan güven Olmaz ben hataylıyım direkt fabrikadan aldığımız İçin başka yere hiç güvenmiyorum hele de bu devirde. Sadece doğal ürünler satan yerlerde gerçekliği mümkün olabilir bence
Elifnurrr Dilekkurd her gün iki kere göğüslerime karnıma belime bacaklarıma sürüyorum. Evde olduğumda üç kere yaptığım oluyor. Hatta bazen saçlarımın uçlarına da çok az sürüyorum
Denis19 Cansum1 yok canım bitlenmeyiz saf zeytinyağı olduğu için aktarlarda var 🤗 saçı parlak yapıyor kırıkları fln belki olmuyor bide bebek saçı gibi kayıyor taraktan ben cok memnunum tekrar baslicam mahvoldu saçlarım çünkü şuanda aşırı kuru
Muson00 Denis19 sorun olmaz canım hamilelikte saçlar daha çok uzar ve gürleşirmiş parlarmış zeytinyağınıda kullanırsan tam sağlıklı olur 😍😃devam et