busracekerr Kızlar benim gibi iştahı hala olmayan var mı sabah kahvaltıyı 12de yaptım hiç acıkmıyorum nedense arada meyvesuyu su içiyorum o kadar akşam yiyorum bide normalde 6 öğün beslen dedi doktor ama yicek bişey bulamıyorum ne yesem ne yesem diye
mlkkk busracekerr 18haftamdayım bende günde iki öğün besleniyorum bazen boş durmamak için aralara meyve Mısır kahve tatlı çerez türü filan yiyorum pek sağlıklı beslendiğimde söylenemez ama günde 6öğün yapamam ki ara öğünleri bebek için değilde genelde anne için tavsiye ediyorlar açlıktan şeker düşmesin az az sık sık beslenin diye.Yoksa bebek zaten vücudda depolananlarla besleniyor zaten
minisinannesiiii busracekerr 32.haftadayım önceden az çok tatlı bari yiyodum 1 haftadir istahm kapandı su bile içemiyorum bana kalsa aksama kadar yatarım ama bebek acıkmıştır diye kalkıyorum
Tazeannebaba55 busracekerr 23 haftalığım bende öyleyim hep iştahsızım gündüzleri hiç bişe yemiyorum akşamları da eşimin bahanesiyle yiyorum ama bebeğimin kilosu iyi
busracekerr idiloska 15 haftalığım sabahları midem bulanıyor çok acıkıyorum ama onun dısında aşırı acıkmıyorum arada bir
idiloska busracekerr iştahsızlık bulantıdan mi acaba? Doktora sordunuz mu? Benim bulantıdan gözüm dünyayı görmüyordu şimdi de bütün yemekler muhteşem gözüküyor.