YagmurAnnesi Bsrysf10 Hamileliğimde 13+5 de kızımın olacağını öğrendim. Kızım oldu. hamileliğim 10 hafta falandım kontrole gittiğimde o zaman bir şey söylemedi haliyle netleşsin diye 15 haftalıkken gittim o zaman erkek dedi. şimdi 2. Hamileliğim 26. Haftam oğluşumuz olacak
Eda115354 Bsrysf10 12 de gittiğimde bişey demiyim erken dedi haftaya gidicez 15 haftalık oluyor o zaman öğreniriz inşallah 😅
Bsrysf10 YagmurAnnesi benim de 12. Haftada erkeğe benziyor demişti 16. Haftamda tam erkek demişti ilk hamileliğimde. Şimdi ikinciye hamileyim 8. Haftada gitmiştim bilerek şimdi 13. Haftaya bekledim ki cinsiyeti de öğrenebileyim.
YagmurAnnesi Eda115354 vişne suyu iç ve çikolata ye canım muayeneden 30 dk önce hareketli olursa gösterir inşallah 😬
YagmurAnnesi Bsrysf10 ben ikisinde de çikolata yedim ve vişne suyu içtim muayeneden 30 dk önce Hemen gösterdiler kendilerini sağolsunlar 😬 tavsiye ederim canım
Eda115354 YagmurAnnesi aman aman tatlı ağzıma süremiyorum 🥴 geçen gittiğimizde baya zıppır bi şeydi umarım yine öyledir teşekkür ederim ☺️
Eda115354 YagmurAnnesi acabaaa 🤩 daha cinsiyet belli değil de 😂 ben haftalardır tatlı ağzıma süremedim de bi çikolata yiyim dedim o da burnumdan geldi üç gün midem bulandı 😬