Ruzgarperisi Alisaseyma4 ben ilkinde 2 ay adet görüp kaldım. 2ci kurtajimda 6 ay korunmam gerekti. Beklediğim süre geçti artık.bakalim Allah ne zaman nasip ediyor
Mega123 Alisaseyma4 6 haftalık felan canım bebeği göremedik daha. Rabbim hayırla sağlıkla en kısa zamanda siz isteyenlere de nasip etsin bu mübarek gece hürmetine 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Shylaaa Alisaseyma4 tam 4. Ayımda kaldım ben Ekim 9 da kürtaj oldum 8 haftalıktı kalbi durdu. 9 Ocak SAT oldu 🥰
Sermec27 Mega123 Aa cok sevindim canım sen tekrardan hamile mi kaldın rabbim bu sefer kucagına almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰 her gün ya mubdi çek bir de her gün 7 kez ya tammü fela tesüfül elsünü külle künhi celalihi ve mülkihi veizzih ya tammü çek
Mega123 Sermec27 Evet canım rabbim tekrar nasip etti hamd olsun. Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görelim🤲🏻. Yazdığın dualarıda okuycam rabbim razı olsun ❤
Sermec27 Mega123 ne demek canım rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰 her gün oku mutlaka rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
Sermec27 Mega123 iyiyim şükür canım 21+1 haftalık olduk bugun kontrolüm var inşallah hersey yolundadır haftaya cuma da detaylı ultrason var hayırlsıyla güzel gecer inşallah 🤲🥰
Mega123 Sermec27 Ohh rabbim daha iyi etsin inşallah. Hep güzel haberlerle müjdelen inşallah güzel insan