Kevser_yilmaz Merhaba güzel anneler ve anne adayları 🙋🏼♀️ Ankara acıbadem de doğum yapan ya da rutin kontrollerine devam eden gebe arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Hastaneden memnun kaldınız mı? Önereceğiniz bir doktor var mı?
Kevser_yilmaz Bgs Bgs bende 17+4 deyim Rana Hoca ya devam ediyorum şuan da doğum yaklaştıkça biraz tedirginlik oldu doğum yapmış ya da devam eden kişilerden bilgi almak istedim 🤗
Felsefecigelin Merhaba bende gidiyorum. Daha iki defa gittim. Rana hanımla başladık onunla devam edicem. Ben çok memnun kaldım. Tabi ilerisini bilemiyorum
Kevser_yilmaz Felsefecigelin bende en başından beri Rana hocam a gidiyorum ama sezeryan konusunda birkaç hasta yorumu olumsuzdu biraz etkilendim açıkcası son dk sezeryan konusunda ısrarcı demişler 😔
Bgs Kevser_yilmaz haklısınız insan panik oluyor. Kuzenim çok memnundu gerçekten rana hocadan ve hastaneden çok ilgilendiler doğumda dedi
Kevser_yilmaz Bgs Bazı anneler Rana Hocanın son anda bir sorun yokken sezeryan yapıyor olmasını yazmış, tabi ne kadar doğru bilemedim belki forumda Rana Hoca da normal doğum yapan biri çıkar 🤗
Aysetaserr Kevser_yilmaz merhaba ben de rana hocayla devam ediyorum. Aynı yorumları ben de okudum benim de moralim bozuldu 😢 inşallah biz normal doğum yapabiliriz
Kevser_yilmaz Aysetaserr merhabalar 32+3 olduk Rana Hocayla devam ediyorum. Açıkça konuştum hocayla ve sağolsun bana çok şeffaf açıklamalar yaptı. Rana hocayla da zaman ilerledikçe frekanslarımız uydu. Açıklaması şu şekildeydi; Hastane doktorlardan genel olarak açılan davalardan dolayı olası bir aksilikte sezeryanı hastalara önermesini bekliyormuş. Anne ve babadan doğum anında bu kararı vermelerini bekliyorlarmış. Ancak anne normal doğuma hazırlandıysa psikolojik ve fiziksel olarak Rana Hoca bu konuda gereksiz sezeryanı desteklemiyor. Ben günde 10.000 adıma yakın atıyorum, yoga yapıyorum. Ama tabii son durumda ne olur bilemiyorum. Rana hoca nın normal doğum yaptırdığı birçok hastası olduğunu da öğrendim bu arada. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🤗
Aysetaserr Kevser_yilmaz çok teşekkür ederim çok rahatladım. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤗
Buket1509 Bende 20 haftalık gebeyim Ankara Acıbadem de Emre özgü de takipliyim çok memnunum kendisinden
Aysetaserr Kevser_yilmaz kevser hanım detaylı ultrasonu acıbademde yaptılar mı dışarı mı yaptırdınız acaba? Normalde benim acıbadem sigortam olduğu için herhangi bir ücret ödemiyorum ama detaylı yapıyorlar mı merak ettim
Aysetaserr Kevser_yilmaz kevser hanım size burdan yazıp duruyorum ama 🙈 acaba tetanoz aşısı olmuş muydunuz? Rana hoca önerdi ama ben çok kararsızım hala