Pinkbutterfly Yattıgım zaman bogazıma bı acı yanma gelıor sankı bogazımd agrı varmıs gıbı ama normal bısey degıl kzlar gunduz yok normal bogaz agrısı degıl sankı nezaman yatıorum ozaman gelıor dayanamıorm gecelerı uyyamıorum artk cok kotu bı hissi var
Kaderimm Pinkbutterfly hatta sanıyorsun bişey tıkanmış orayada nefes alamiyorsun dimi 🤦 bende öyleyim ılık süt öneriyor doktorlar ben süt sevmiyorum onun yerine bı kaç kere soğuk ayran içtim iyi geldi şükür
Attent Pinkbutterfly reflu sanirsam yemegi 8 gbi kes canim yastığı yukarda yap doktoruna dw şurup verir rahatlatir
Dryy Pinkbutterfly ben oturur vaziyette uyuyordum sıfırlamıyordu ama yine daha iyi geliyordu kaliteli uyku olmuyor tabi ama hiç yoktan iyiydi
Minnakanne26 Pinkbutterfly ılık süt tavsiye ediyorlar ya da doktor gaviskon diye mide şurubu veriyormış bende soracağım. Elma iyi gelir diyorlar. Bana hiç biri iyi gelmiyor asitli acılı şeylerden uzak duracaksın özellikle yatmadan önce midenin rahat olması lazım
Kaderimm Pinkbutterfly yediklrine dikkat et cnm çikolata portakal suyu felan yanmaya sebeb oluyor bı ara intrnette bakmıştım detaylı şekilde yazıyor ne yenip yenmiyecegi
denizanasi1 Elma da çok iyi geliyo kızlar. Bazen o mide yanması gece uykumdan uyandırıyor, elma ya koşuyorum hemen
Busra3509 Pinkbutterfly kaç haftalık sınız acaba dün akşam aynısı bende de olmuştu Yutkunurken falan Boğazım çok yanıyor