Busra030409 Busezr 19. Haftada zayıf olmama rağmen pıt pıt şeklinde hissettim. 21. Haftada tekmelerini hissettim. Erken bence 16 haftada duymak için 😇
Armindia Busezr Ben 18. Haftadayim bisey hiddedemiyorum🤷♀️ gayet normalmiş. 24. Haftada hissedenler okudum burda pıt patlar oluyor ama bagorsakmi bebişmi anlayamiyorum
Sevdae Busra030409 21 de hergün günde kaç defa hareket ediyordu ben 22 oldum daha ara da seyirme gibi hissediyorum 18 19 haftalardaki hareketler gibi günde 1 defa falan çok korkuyorum senin hareketleri nasıl canm
Krizantem_ Busezr Ben ilk 16da hissettim.1 gün hissedip 4-5 gun hissetmediğim oluyordu , 20den sonra düzenli her gün hissediyorum.
Busra030409 Sevdae düzensiz olması normal ama haftan ilerledikçe sıklaşır tekmeleri. Benimde 21. Haftalarda sola yattığımda flan vuruyodu anca birkaç kere. Şimdi sağ sol ayakta uykuda hiç farketmiyo sürekli vurma halinde 😇
Sfnur ynrbrk bende 15 de hisettim canım bana doktorum imkansız demedi çevremde doktor hemşire hep oluyomus erkende hissedblirmis
Sevdae Busra030409 ya maşallah inşallah iyidir herşey yarın kontrolüm var korkuyorum şimdi kaç haftalık oldun
BegumIscanTunc Busezr 17+1 haftalığız ama hissetmiyorum sadece bugün öyle uzanırken sol tarafta bir pıt pıt diye bir his yaşadım ama emin olamadım endişeleniyorum böylede olunca 🥺🥺😭😭
Sfnur Busezr benim ilk gebeligim ve 15. Haftamda hisettim suan 17 olduk daha iyi hissetmeye başladım ben erken hissettim normlde çoğu gebe ilk gebelikte 20 haftalarda hisedebilirmis normalmiş canim
ynrbrk Sfnur yani insan anlıyor ki gaz hareketi, bağırsak hareketi olsa bu zamana kadar niye yoktu madem değil mi 😊 sevindim benim gibi birini duyduğuma🥰
Busra030409 Sevdae içini ferah tut bende tekmelerini hissedinceye kadar hep korkuyodum ya kalbi durduysa ya kötü bişey olduysa diye. Hareketlerini hissettikçe korkularının yerini sevinç alcak inşallah. İyi düşün iyi olsun. 27 haftalık oldum ben 😇