Kelebekler Hanımlar buraların her hangi birisinde doğum yapan memnun kalan ya da memnun kalmayan varsa paylaşabilir misiniz?😊 hemşehrilerimizle destek olalım birbirimize iyi , kötü durumları bizler de faydalanalım tecrübelerinizden 🤗
Oyku10- Kelebekler ben Balıkesir üniversitesinde doğum yaptım zorunlu sezaryen oldum doktorumdan çok memnundum ilgisi alakası çok iyiydi 🤩
Denizgillerrr Kelebekler şehir hastanasinde yüpmıştım 2019 da😅 nisan da doğum var yine 😊 güzeldi tek sorun ebenin kızması😂
Bd21 Oyku10- isteğe bağlı da sezaryen yapıyorlar mı canım bilgin varmı bende akin beye gitmek istiyorum
Oyku10- Bd21 evet yapıyorlar canım ben geçen sene doğum yaptım hatta yeni yeni normal doğum yaptıyorlardı
Cansu101706 Kelebekler bende bekliyim burada . Kontrole sevgiye gidiyorum. Doğumumda orada olacak nasipse
Elifcan80 Oyku10- Merhaba ben de Gürhan beye kontrole gitmeyi düşünüyorum bundan sonra. Sezeryan olacak.. Doğum süreci ve ücreti hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Kelebekler Cansu101706 orada doğum nasıl oluyomus konfor felan nasıl bilginiz var mı normal doğumda sancıyı odada mı cekiyoruz ayrı dogumhaneye mi alıyorlar biliyor musunuz hic
Oyku10- Elifcan80 çok ilgili alakalı kontrole gelmediğim zaman soruyordu ben çok memnundum. Ücret hakkında hastane personeli kızı olduğum için ödemedik
Emirege-10 Bende doğum yapıcam sevgide Alattin kaçar doktorum konuştuğumuzda Enson 4950 demişti sezeryan fiyatı bakalım bu hafta yeniden konuşucaz ne nasıl olucak bende merak ediyorum doğum yapanlar yazarsa sevinirim
Kelebekler Emirege-10 bu fiyat sadece doktorun ücreti mi hastanenin ücreti ayrı mı bilginiz var mı hayırlı doğumlar inşallah bende Ertan beye gidiyorum biz daha konuşmadık
Elifcan80 Kelebekler bu hafta sordum daha Ertan beye, hastane herşey içinde 7100 tl dedi. Sanırım doğumu onda yapamıyacağım, bu haftaya kadar ona gitmiştim ama çok artmış fiyatı
Emirege-10 Kelebekler sadece sizinmi yoksa hastaneninmi diye sormadım açıkçası bu hafta yeniden konuşucaz benim doğumum riskli 3. Gebeliğim öbür sezaryenlerimizde Alattin bey yapmişti ben bi sıkıntı yaşamadım çok memnun kaldım açıkçası başka bir doktora güvenemem önceki doğumlarım devlette olmuştu bu sadece Özelde olucak hastanenin ilgisiyle alakalı birşey söyleyemiyorum onun için
Emirege-10 Kelebeklerkaç haftalıksınız doğumunuz yakınmı Ertan beyin fiyatını biraz daha fazla diye duymuştum 🤭konuşunca yazarmısın lütfen
Kelebekler Elifcan80 benm riskli gebeliğim var ondan dolayı başka bi doktora gitmeyi dusunmuyordum ama az değilmiş ücret
Kelebekler Elifcan80 normal doğumla sezeryan doğum ücreti aynı mı acaba fark ediyor mu ki bilginiz var mı
tugba9293 Elifcan80 7100 nedir ya ? sevgi de yapılınca doktorlar en fazla 500-1000 tl alıyor gerisini hastane alıyor diyorlardı ama bu rakamı duyunca asla inanmadım. riskli gebelikse hakkı ama normal sezeryanse cok fazla balıkesir için. sevgi hastanesinin de özel hastane adına hic bir artısı yok! acaba üni de dogum ğcretleri ne kadar doc doktorlar için .