HilalAkysn Merhabalar , ımom ya da solgar gentle ıron 17 mg kullanan var mı ? Kaçıncı haftaya kadar kullandınız ?
ipegin-annesi Doğuma kadar imom omega kullanicam doğum sonrası sut kalitesini artırdığı için imom latte kullancaksin dedi doktorum
HilalAkysn @plakayerli ben hem Imom omega hemde solgar kullanıyorum yarın 23 haftalık olucaz haftaya kontrolüm var acaba bırakılacak mıydı ben hala kullanıyorum diye düşündüm
Unicorncio İmom yanında başka takviye aliyomusunuz acaba. Bana sadece imom verdi doktorum. Başka takviye almak gerekirmi acaba
Mnevvr53 HilalAkysn ahahah bende öyle olmuyo ilk gebeligimde onu kullandim ikinci gebeligimdede kullaniylrum bebegin kilo almasini sagliyo
Mnevvr53 HilalAkysn ben 37 haftada dogum yaptim ultrasyona gore 4 kiloydu dogumda 3550 kilo olmusti cok ama cok tavsiye ederim bu ilaci
HilalAkysn Evet öyleymiş biz de kilo olarak haftamıza göre ilerideyiz muhtemelen ilaçtan kaynaklı diye düşünüyorum
44Queen HilalAkysn ımom omega kullanıyorum ama ocean mummy almayı düşünüyorum herşeyi aynı sadece omega değeri daha Yüksek diye doktora da sordum iyi olur dedi