MiraMira Merhaba hanımlar internetten baktım bebegin cinsiyetini ögrenmek için dakikada kalbinin ne kadar attıgını ögrenmem gerekmiş 140 dan fazla ise kız 140 dan az ise erkek bende çok merak ediyorum aranızda bebeginizin cinsiyetini bilip dakikada kaç kere attıgını bilen var mı...?
Duyguynrky MiraMira canım benimde 145 atıyor ama erkek :) hiç belli olmuyor o işler sabret öğrenirsin zaten sağlıkla gelsin
deletedmom76 MiraMira bende çok merak ediyordum hemen hemen her şeye bakıyordum kız mı erkek mi diye kıyaslama yapıyordum 😂 doktoruma da kalp atışını sordum 150 atıyormuş bi hastasının cinsiyeti erkek benim oğlumun 140tı 😇
MiraMira Ff01 yaa ne güzel benim bi oğlum var birde kızım olsaydı rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah eli ayağı düzgün aklı dengesi yerinde olsun sağlıklı olsun oğlan kız fark etmez amin... ama hep bir yanım kız 🙂
Duyguynrky MiraMira ben çok geç öğrendim anatomik taramada (21+4) netleşti ama ilk 18 haftalıkken doktorum erkek demişti
MiraMira Hepinize çok teşekkür ederim rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah