Kumru_02 Kızlar 3. Kere test yaptım 3 günle arayla tabiki ama negatif ben içimde var hamileyim diyorum olmuycm adet diyorum 36 gün oldu acaba geç döllenmeolablrmi çıkarmı geç dölnme 😒😒umudum kesilmiyor var da var diyor negatif gordhm halde
Bseda Kumru_02 bi tanede erken gebelik testi alıp yapsaydın canım aslında insan hissedermiş ama umutta vermek istemem tabi😳
Bir_Prenses_Annesi Kumru_02 Gec döllenme olabilir mi bilemiyorum ama kendimden yola cıkarak söylüyorum 3 kere test yaptım cikmadı 35 qün sonra tesadüf eseri öqrendik ki 5.5 haftalık hamileymisim aslında o testleri yaptıqımda da bebeqim warmıs ama çıkmamış doktor bazı insanların idrarindan qec teste düsebilir dedi kan werin qaranti olsun içiniz rahat etsin ins qönlünüze qöre olur hersey 🌸🤲🏻
Kumru_02 mlkkk değil canm ama doktrm duphaston verdi oda âdetimi getirmedi içimde var diyor 16 gün geçmiş oluyor yumurtlama bende çıkmaz geç döllenme oldu diyip duruyorum olmyck biliyorum diyorum içim vallha hep böyle söylüyor
Bseda Kumru_02 yaa😳😳😳 o zaman yarın cuma bak haftasonu girmeden acil kısmına gir test yaptırmak istiyorum de kanına baksınlar hem kafan rahatlar
mlkkk Kumru_02 adetiniz düzenli olmadığı için geç döllenme olabilir ama 16günde çok fazla iki gün daha bekleyin olamzsanız doktora gidin
mlkkk Kumru_02 benim adetim düzenli ve yumurtlama günümde hamile kaldığımı biliyorum idrar testini adet günümde yaptım direk pozitif çıkmıştı yaklaşık yumurtlamadan 16-17gün sonra yani aynı gün kanda 630lardaydı.Siz yumurtlama tarihinizi ve ne zaman hamile kalma ihtimaliniz olduğunu biliyorsanız muhakkak çıkardı canım