Bermel61 Kızlar sancım vs yok az önce lavaboya gittim tam peçeteyle silerken pembemsi kan geldi peçeteye yapışkanımsı değil ama nişan gibi geldi bana 37+6′dayız bugün oğluşumla sizce nişan mı?
meliha_gizem Bermel61 nişana pembe renkte diye okumuştum bence doktorunuza yazın hemen vakit kaybetmeyin
tgb006 Bermel61 evet olabilir ama doğum başlaması anlamına gelmiyormuş. Nişan gelmesinden 1 hafta sonra da olabilir doğum dedi doktor. Ama mutlaka bilgilendir doktoru
Mumyy Bermel61 Nisan pembe oluyor akıntı gibi mukuslu pembe suphelendiyseniz Dr ile iletişime geçin bence
YagmurAnnesi Bermel61 sümüksü olması gerekiyor normalde diye biliyorum ama benim sümüksü ve pembemsi beyazdı
Bermel61 Mumyy yapışkan değildi ama beyaz akıntım çok oluyor öyle cıvık değil direk kuru pembe kan gibi heyecanlandım şuan 😅🥰
Mumyy Bermel61 ay bilmiyorum olabilir yine de bence haftanız da gelmiş son hazırlıkları yapın bence,😊
Zehra-Onur Bende bugün dogum yaptım sabah 4te nişan geldi kahverengiydi benm nişanım ama pembede olabilir benm bayagı akıntım olmustu sonrasında cok şükğr öglen 14:27de dogdum
birtriptanesi Bermel61 çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 darısı bizlerin başına. Doğum hikayenizi bekliyorum en kısa zamanda foruma yazın ☺️
Yesim18 Bermel61 ya Allah anali babalı büyütsün canim benimde şuan kanamam oluyor sancın olmus muydu benim de kanamam var napicagimi şaşırdım