gulbanuemre Kizlar nasipse kizim olucak baslarda cinsiyet belli deilken esim ve ailesi babasinin ismi konmasi icin baski yapiyodu simdi kizimiz olucak ben Eylül koymak istiyorum ismini esimde beyeniyo ortak kararimiz ama kayinvalidem her konusu acildiginda dalga geciyo sinir oluyorum sesimi cikarmiyorum sizce kotu bi isimmi?
Dykdyk gulbanuemre Bence çok güzel bir isim anne ve baba beğendikten sonra diğerini önemseme özellikle şu kaynana milletini
Ayseenurr gulbanuemre Bende kızım olsa Eylül koyucaktım ama oğlum oldu Poyraz olucak. Hiç takma banada İkinci ismi kocasının ismi olsun dedi bizde istemedik tek isim olcak bida zaten sölemedi 😂
Haticesln gulbanuemre bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa bende eylül kaymayı düşünüyorum çok beğeniyorum çünkü gayet güzel isim canım takma kimseyi dilediğin ismi koy
Naz1905 Güzel isim bence önemli olan senle eşinmn ne karar verdgi hatta en başta sennn bence yani kavnvalden kndi ismmi koymdgn için belkide öle diodur😂 sen taklma cnm güzel isimmm 🙋🏻♀️
gulbanuemre Naz1905 yok canim benim ismim konsun istemem diyo acik acik ama eylul ismi guzel diyince bidahakinede ekimmi olcak dio ztn hasasim sinir oluyorum insan torunuyla dalga gecermi