Hatice-31 Defnealya_ amin canım inşallah çok sevindim adına benim de 5 gün kaldı ama içimde olmadı gibi bir his bakalım nasip öğreneceğiz🙏🏻
Gulsen4224 Defnealya_ balım doktordan şaşma bence de huzurumby dediği gibi allah korusun ters etki felan olur 🙄
Senaesmer Defnealya_ gonalf kullandım agrım oldu sık tuvalde gitmek gibi adet ağrısı gibi 2. Tedavimde ise .enopur kullanıyorum ara ara sancim oluyor.
minikcivcivim Pnr72 maşallah canim maşallah 🙏ya inan öyle mahcup oldum ki sana karşı da. O kadar bende heveslendim ama ailevi durumlar bitmiyor 😬 kusura bakma canim inan ki yoksa o gün öyle hevesle yazdim sana mesaj attim. Şuan kendimden utanıyorum..
Pnr72 minikcivcivim olur mu canım düşünmen yeterli rabbim razı olsun bebeğini saqlıcakla al kucaqına bana en güzel hediye ❣️
minikcivcivim Pnr72 anlayışın için Sağol canim benim teşekkür ederim 🙏🤲 gerçekten kusura bakma 🙏🌸 Kaç günün kaldı birde canim ?
Pnr72 minikcivcivim mayısta görünüyo ama ben bu aralar memlekete gitcem kimsem yok burada annmler de kayınvaldemler memlekette gelemiyolar malum Bnmde ilk bebek çok tecrübesiz ay bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım 🌺
minikcivcivim Pnr72 amin balim inşallah.memleket neresi canim benim? Yani tabi insan ilk doğumu olunca 😊 mutlaka birini yanında ister bence 🙏