MELOMEL Merhaba. Bebegim 11 haftalık ama normal ultrasonda görünmüyor. Vajinal ultrasonla bakınca görünüyor sadece. Neden karından bakınca görünmüyor bilgisi olan var mı?
zeytinkiz MELOMEL geç döllenme olabilir dicem ama 11. Hafta da bilemiyorum benimlesin aslında bende 11.haftamdayım son adet tarihiniz ne başlangıcı
blueberyy00 MELOMEL doktorunun bu olaya bakış açısı ne bir arkadaşa fazla gaz olursada görmekte zorlanıldığını söylemiş doktoru ama seninki baya ileri hafta o ilk haftalarında idi
Bseda MELOMEL devlet hastanesine mi gidiyorsun canım ilk defa duydum böyle bişey bazı devlet hastanelerindeki ultrasyon aletleri yeterli olmuyor çünkü başka bir hastaneye gözüksen iyi olur aslında 11 hafta görünmesi için yeterli çünkü
MELOMEL Bseda 53 kiloyum zayıfım. Hem devlet hem özelde baktırdım ikisi de karından göremedi. Özeldeki gaz var demişti ama bu kadar da görünmemesi tuhaf geldi bana
minnakimmm MELOMEL karın bölgende yağlanma olabilir mi ? Arkadaşımın karın bölgesi çok yağlı olduğu için onunda gözükmemis idi başlarda alttan muayene ediliyordu. Hatta bebeğin hareketlerini bile daha geç hissetmiş idi
Dryy MELOMEL sizin durumunuzu bilmiyorum ama göbek bölgesinde yağ kütlesi fazla olan hamilelerde net görebilmek için yapıyorlarmış bi onu duymuştum canım kiloluysan daha net görebilmek için doktorun bu yöntemi kullanıyor olabilir
Bseda MELOMEL bak en azından doktorun bir neden söylemiş olsun var olduğunu gördün ya içini ferah tut birdahaki gidişinde görürsün illaki her gitmende gaz olcak değil ya💁🏻♀️
Haticeackgzzz MELOMEL ben hafifi kiloluyum 7. Haftada belli olmadı alttan baktı 17+4 oldum hala ultrasonum çok net değil
zeytinkiz MELOMEL benim ki 30 Kasım suan 11+3 haftalık sizin ki 10+5 falan suan ozman ama yine gözükür cok erken değil
Dryy MELOMEL ne kadarda zayıfsınız maşallah doktor bu bir sorun demediyse bunun için üzmeyin kendinizi demekki normal bi durum yoksa bilgi verirdi hiç dert etmeyin herkesin hamileliği birbirinden farklı
Hsbsk MELOMEL yani o zaman sorun yok. Benim gecen gittiğimde de gaz varmis zor gordu. Birde eger kilo varsa da görünmüyor diye biliyorum.