Zeyna27 Omay0707 20 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim bu 3. Adetim olacak olursa olumsuz olmasını istemiyorum üzülüyorum çünkü
Omay0707 Kumru_02 hadi ya inşalalh vardır yoksa bile en kısa zamanda olursun bügün kandil bol bol dua et🥰🥰😘😘😘
GamzeGoktas Esros teşekkür ederim 💕 takvime göre 6 şubattı ( 12. Gün ) tabi o gün oldumu bilmiyorım reglin 6 8 10 12. Ci günler ilişki oldu ama sanki 11. Gün yumurtlama oldu gibi hissettim
GamzeGoktas Esros canım bizim bu ay 4. Cü denememizdi regl belirtileriyle aynı sadece benim bu sefer yumurtlamadan 1-2 gün sonra göğüslerim bildiğin sızladı onun dışında kasıklarımda ara ara gerginlik oluyırdu ama gaz da oldu ona mı bağlı bilmiyorum
GamzeGoktas zohreeeee ben buraya resim yüklemeyi beceremiyorum canım ya benimkide silik ama belirgin baya erken olduğu için oğlumdada öyle çıkmıştı
Ecemiz GamzeGoktas erken gebelik testimi yaptınız benimde yumurtlamam 7sindeydi adetimde bu ayın 21i acaba yapsam çıkarmı
GamzeGoktas Ecemiz yani adı öylemi biliyorum ama normal testti bende çıktı bugün eğer varsa çıkar diye düşünüyorum umarım çıkar :)